Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Pino

Foto van Comomeer vakantie plaats Pino Foto van Comomeer vakantie plaats Pino Foto van Comomeer vakantie plaats Pino

Het kleine dorpje Pino aan de oevers van het Lago Maggiore is een gemeente met 222 inwoners (vanaf 2012) in de provincie Varese in Lombardije, Italië.

Het dorp Pino is gelegen op een rots, de Sasso di Pino, aan de oostzijde van het Lago Maggiore, en grenzen in het noorden van Zwitserland. De omliggende gemeenten zijn Tronzano Lago Maggiore, Maccagno en Veddasca in Italië, en Caviano, Gerra, San Nazzaro en Sant'Abbondio in Zwitserland.

Pino heeft een kleine jachthaven en een strand Lido di Zenna, vlakbij de grens met Zwitserland. Vanaf het begin van de eeuw Pino is een resort geweest, en een aantal statige herenhuizen uit het begin van 1900 nog steeds domineren het stadsbeeld.

Attracties

De parochiekerk van S. Quirico e Giulitta is van Romeinse oorsprong en werd gebouwd in de 16e eeuw, en in 1780 en uitgebreid. Het Santuario della Madonna delle Grazie in Zenna is gebouwd rond 1600. In een toren van de 13e eeuw, overblijfselen van een middeleeuws fort, is nu het postkantoor.

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Pino

Gevonden 2 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Nina_569_Pino_10_Balkon

Casa Nina 569 Appartement / 5 Personen
Pino, Lake Maggiore, Piemont

Harmonieuze voor maximaal 5 personen in een kleinschalig complex boven het dorp Pino met gemeenschappelijk zwembad, een ondergrondse parkeergarage en een 20 m2 groot balkon met een panoramisch uitzicht over het meer en de bergen.

Prijs per week ab 625 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Max_2201_Pino_10_Balkon

Villa Max 2201 Vakantiehuis / 9 Personen
Pino, Lake Maggiore, Piemont

Prijs per week ab 654 €1