Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Musso

Foto van Comomeer vakantie plaats Musso Foto van Comomeer vakantie plaats Musso Foto van Comomeer vakantie plaats Musso

Musso is een klein dorp aan het Comomeer en ligt zuidwaarts van Dongo, aan de Noordelijke oever van het Comomeer. Het kleine, kronkelige centrum ligt op een uitstekende rots in het meer.

Het dorp ligt op een helling, boven een mooi, rustig woongebied ten midden van groen. Een smal bergweggetje brengt U naar de bergweiden. Musso en Pianello del Lario zijn dankzij en tunnel door de bergen de enige dorpen langs het Comomeer waar geen straat is met continu doorgaangtverkeer. Musso is aangenaam stil en ongerept, afwisselend met veel groen en deels in een landelijke omgeving. De nieuwe mooie boulevard tussen de twee plaatsen nodigt uit tot wandelen (alleen voor voetgangers).

Musso heeft enkele goede restaurants en een kleine levensmiddelenwinkel. Voor de grote inkopen kunt U naar Gravedona of Dongo (4 km) gaan. Het dorp Musso is ook een ideaal uitgangspunt voor wandel- en mountainbiketochten.

weitere Informationen

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Musso

Gevonden 1 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Nando_Musso_10_Balkon

Casa Nando Appartement / 6 Personen
Musso, Comomeer, Lombardy

Het lichte appartement Casa Nando is gelegen in Musso en ligt op slechts 500 meter van het meer, in een uiterst schilderachtige locatie met een prachtig uitzicht op het Comomeer.

Prijs per week ab 420 €1