Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Madesimo

Foto van Comomeer vakantie plaats Madesimo Foto van Comomeer vakantie plaats Madesimo Foto van Comomeer vakantie plaats Madesimo

Madesimo is gelegen in een prachtige vallei, aan de weg die over de Splügenpas gaat - en ligt op ongeveer 150 km van Milaan af. Madesimo ligt op 1500 meter boven zeespiegel en heeft diverse besneeuwde pistes, stille donkere bossen en wonderbaarlijke bergen. De talrijke, goed gemarkeerde, wandelpaden in de omgeving zullen naar het hart zijn van elke bergwandelaar.

Het romantische hooggelegen dal Val San Giacomo, waarin Madesimo ligt, geldt als een bijzonder sneeuwzeker skigebiet met meer dan 60 km piste - een tip voor sportieve individualisten. Dankzij de hoge ligging zijn alle pistes van makkelijk tot moeilijk goed geprepareerd. Madesimo is niet alleen beroemd om haar moeilijke afdaling, die zelfs voor de kenner een echte uitdaging is. Ook voor nordic-walking liefhebbers en langlauffersis Madesimo geschikt met goed verzorgde routes en speciale tracks.

Madesimo, een leuke wintersportplaats, direct achter de Splügenpas. Daar waar de Rijn ontstaat, aan de andere kant, in Italië, is het ook geschikt voor fietsers. Sinds juli 2011 heeft Madesimo ook een fietspark. Hier wordt niet gewoon gefietst, maar is deze geschikt voor de trailbuisspecialisten. Daarnaast is 'Made4fun' een nieuwe fietsspeeltuin met 3 mooie aan het terrein aangepaste fietsroutes, die voor veel fietsplezier zullen zorgen.

Madesimo ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het Comomeer af.

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Madesimo

Gevonden 2 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Palu_Madesimo_30_Wohnraum

Casa Palu Appartement / 5 Personen
Madesimo, Comomeer, Lombardy

Appartement Palu is ideaal voor een afwisselende vakantie in een van de mooiste skigebieden bij het Noorden van het Comomeer. De skipiste ligt op slechts enkele minuten lopen.

Prijs per week ab 420 €Foto van Comomeer Vakantiehuis San_Rocco_Madesimo_30_Wohnraum

Casa San Rocco Appartement / 4 Personen
Madesimo, Comomeer, Lombardy

Vakantiewoning San Rocco is ideaal voor een actieve vakantie in een van de mooiste wintersportgebieden ten noorden van het Comomeer. Slechts een paar minuten lopen van de skipiste.

Prijs per week ab 420 €1