Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Gravedona

Foto van Comomeer vakantie plaats Gravedona Foto van Comomeer vakantie plaats Gravedona Foto van Comomeer vakantie plaats Gravedona

Gravedona aan het met Comomeer verscheidene opgenomen plaatsen Consiglio di Rumo en Germasino is een van de mooiste plekken van het Comomeer en heeft ongeveer 4200 inwoners. De stad Gravedona biedt u een mooi strand en boulevard dat brengt u naar de mooie oude stad Dongo met veel restaurants en bars, sportfaciliteiten including tennis, zeilen, windsurfen, motorboot varen, Zwemmen, enz.

Zeer mooie boulevard met veerpont Onder het romantische landschap van de oude Palzzo Gallio. Enkele leuke restaurants met terras en gezellige stand-up cafés nodigen u uit om te wandelen en te genieten. Park en het openbare strand met een terras café / kiosk. Over de verlenging van de boulevard in zuidelijke richting, langs de kerk naar het sportstadion. Parkeren op de eerste en de tweede weg links (Viale Scuri). De historische plaats Iiegt aan de monding van de vallei die doorkruist wordt van Torrente Liro, bovenop westelijke oever van het Comomeer, in een schilderachtige baai, tegenover bijna precies de monding van de Valtellinatales. De plaats was een versterkte nederzetting for the Romeinse kolonisatie; In de Middeleeuwen werd betwist door de Milanese en de Comensern.  Met Sorico en Dongo de plaats behoorde tot de gemeenschap "Tre Pievi", later werd hij de eigendom van de Visconti, de Sforza, en uiteindelijk kreeg hij door de Spanjaarden naar de kardinaal Gallio.

Gravedona is ook een ideaal uitgangspunt voor wandelen en mountainbiken. Bij de passagier of speedboot gemakkelijke toegang tot vele plaatsen van het Comomeer of naar Lecco.

Zie waarde in de stad en in de omliggende

-De Basilica di San Vincenzo , antieke bouw, was in de 11e, 17e en 18e eeuw. hersteld. Er zijn nog steeds sporen van de oude Romeinse bouw beschikbaar. Het interieur is interessant, vooral de crypte.

-De kerk van Santa Maria del Tiglio werd vernieuwd in Como stijl rond 1100. . De binnenkant (waardevolle schilderijen) laat de latere wijzigingen gebouw duidelijk zichtbaar.

 -De Chiesa dei SS Gusmeo e Matteo , Roman (1200), later herbouwd (ca. 1500/1600).

- De voormalige kloosterkerk van S. Maria delle Grazie , de bouw van de 15de eeuw., behoorde tot de 18e eeuw Augustijner monniken. Binnen fresco's en sculpturen.

- Het Palazzo Gallio , 16de eeuw, de residentie van kardinaal Gallio .. Is nu een monumentaal pand. Gebouwd in 1582 in opdracht van kardinaal Tolomeo Gallio, naar ontwerpen van Pellegrino de 'Pellegrini, is in het centrum van de Tre Pievi gebied (drie parochies), die Gravedona, Dongo en Sorico behoorde. Vandaag is het gebouw herbergt de administratie van de Comunità Montana. Het Palazzo Gallio is open voor het publiek, maar slechts een deel van de tuin en de gangen en de informatie Comunità Montana Alto Lario secretariaat, waar liggen deels ook toeristische informatie.

Wandelingen Na Peglio, 633 m, ongeveer 1 uur. Na Livo, 675 m, ongeveer 01:45 uur. Na Dosso del Liro, 625 m, voorbij Madonna delle Grazie en S. Martino, ongeveer 1 uur.

Restaurants - Tips

Op de Piazza Gravedona zijn er erg leuke cafés direct aan het meer waar je kunt gaan in de ochtend en ontspannen ontbijten. Langs de prachtige boulevard zijn ook verschillende goede restaurants

- Saltamartin kleine romantische restaurant boven Consiglio Rumo (tussen Gravedona en Dongo), slaat u rechtsaf. Prachtig uitzicht, met een terras, en uitstekende huisgemaakte specialiteiten,reserveringen aan te bevelen Tel. 0344 80 819

- Osteria "Ca 'de' Matt" Zeer aangename sfeer in de oude gerestaureerde gewelven. U krijgt de originele, zeer goed eten. Daarnaast worden dagschotels dagelijks aangeboden. In een klein steegje, net voor de voormalige Castello, parallel aan de haven. Op woensdag gesloten. Via Castello 10, tel. 0344 85640

- Ristorante Hotel La Villa Zeer mooi restaurant met een verfijnde sfeer en menu geselecteerd voor hoge eisen. Een lichte eetkamer met grote glazen schuifpui naar de tuin. In de zomer geserveerd op het terras bij het zwembad. De eigenaren spreken goed Duits. Aan de doorgaande weg aan de linkerkant van Gravedona ligt iets onder de weg vrijstaande villa-achtig gebouw met zwembad. Via Regina 17 Tel. 0344 89 027.

Wekelijkse markt (mercato settimanale)
1e en 3e woensdag van de maand (van ongeveer 8,00 tot klok ca.12.30)

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Gravedona

Gevonden 36 Objekte

1 2 3 4
Foto van Comomeer Vakantiehuis Amarone_Gravedona_10_Balkon

Casa Amarone Appartement / 5 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

Het zonnige vakantiehuis Amarone, gelegen in de wijngaard hoeve Casa Rina, ligt op een prachtige locatie boven Gravedona. Vanaf hier heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht op het Comomeer en het zwembad.

Prijs per week ab 595 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Asti_Gravedona_10_Balkon

Casa Asti Appartement / 2 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

De zonnige vakantiewoning Asti heeft een terras en zwembad. De woning is gelegen in de wijngaard van de hoeve Casa Rina en ligt op een mooie locatie boven Gravedona met een panoramisch uitzicht.

Prijs per week ab 490 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Barolo_Gravedona_10_Balkon

Casa Barolo Appartement / 6 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

De zonnige vakantiewoning Barolo in de wijngaard hoeve Casa Rina is gelegen boven Gravedona. De vakantiewoning heeft een zwembad en je hebt er een adembenemend panoramisch uitzicht op het Comomeer.

Prijs per week ab 735 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Prosecco_Gravedona_10_Balkon

Casa Prosecco Appartement / 2 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

De vakantiewoning Prosecco met zonnig terras ligt in de wijngaardhoeve Casa Rina. Het is een zeer mooie locatie boven Gravedona met panoramisch uitzicht en zwembad.

Prijs per week ab 525 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Ribolla_Gravedona_10_Balkon

Casa Ribolla Appartement / 6 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

Het gezellige maisonnette appartement Ribolla gelegen in de wijngaard hoeve Casa Rina ligt boven Gravedona en heeft een prachtig panoramisch uitzicht en zwembad.

Prijs per week ab 735 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Trebbiano_Gravedona_10_Balkon

Casa Trebbiano Appartement / 4 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

Het gezellige appartement Trebbiano met terras ligt in de wijngaard van hoeve Casa Rina. Casa Rina ligt op een mooi locatie boven Gravedona, heeft een zwembad en een prachtig uitzicht over het Comomeer.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Rosato_Gravedona_10_Balkon

Casa Rosato Vakantiehuis / 8 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

Het rustieke vakantiehuis Rosato met overdekt terras in de wijngaard hoeve Casa Rina ligt op een mooie positie boven Gravedona. Vanuit hier heeft u een adembenemend uitzicht. Vakantiehuis Rosato heeft een gemeenschappelijk zwembad.

Prijs per week ab 840 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Sangiovese_Gravedona_10_Balkon

Casa Sangiovese Appartement / 5 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

Het exclusieve appartement is gelegen in de Sangiovese wijngaard boerderij Casa Rina. Casa Rina ligt boven Gravedona, heeft een zwembad en een prachtig panoramisch uitzicht over het Comomeer.

Prijs per week ab 735 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Giglio_Viola_Gravedona_15_Pool

Casa Giglio Viola Appartement / 4 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

De Casa Viola Giglio met zwembad is gelegen in de wijk Martesana een idyllische panoramische locatie boven Gravedona met een prachtig uitzicht op het Comomeer en de omliggende bergen.

Prijs per week ab 630 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Giglio_Rosso_Gravedona_15_Pool

Casa Giglio Rosso Appartement / 4 Personen
Gravedona, Comomeer, Lombardy

De Casa Giglio Rosso met zwembad in de wijk Martesana een idyllische panoramische locatie boven Gravedona met een prachtig uitzicht op het Comomeer en de omliggende bergen.

Prijs per week ab 630 €1 2 3 4