Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Peglio

Foto van Comomeer vakantie plaats Peglio Foto van Comomeer vakantie plaats Peglio Foto van Comomeer vakantie plaats Peglio

Peglio is een klein dorp (650 m) op een zonnige ligging boven het dorp Gravedona (6,5 km). Vanaf hier kunt U genieten van een grandioos panoramisch uitzicht over het Comomeer.

Het kleine dorp heft twee kleine levensmiddelenwinkeltjes waar U uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook vindt U hier één restaurant (Falco) en de trattorias 'Tanera' en 'Ines'. Halverwege het dorp, richting Bodone vindt U op een prachtige locatie Agriturismo Zertin Boerderij-Hotel met restaurant.

Elk jaar in oktober is hier het feest 'Sagra delle Castagna'. Dit is een traditioneel culinair feest ter ere van de kastanjes. U kunt hier dan genieten van diverse locale gerechten op basis van kastanjes.

Tijdens een korte lichte wandeling vanaf Peglio kunt U genieten van het prachtige uitzicht. Via smalle geplaveide paadjes loopt U naar Naro waar U de oudste kerk van het Comomeer kunt bezichtigen.

Voor de klimmers is er 'Sassopelo' bij het gehucht Naro, in de buurt van Peglio, een interessante want voor klimmers.

Bezienswaardigheden:

De kerk San Eusebio uit het jaar 1607 met de klokkentoren en rijke versieringen van fresco's. Vanaf hier heeft U ook een eerste klas uitzicht op het Comomeer.

Een permanente kunsttentoonstelling van de werken van de Belgisch kunstenaar Guy de Jong. Info over de mogelijkheid voor een bezichtiging van de kunstgallerij van Guy de Jong in Peglio kunt U telefonisch krijgen: Tel - (+39) 320 191 69 26.

weitere Informationen

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Peglio

Gevonden 5 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Nadia_Peglio_20_Garten

Casa Nadia Vakantiehuis / 5 Personen
Peglio, Comomeer, Lombardy

Prijs per week ab 385 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Zertin_Typ_5_Peglio_10_Balkon

Agriturismo Zertin Typ 5 Agriturismo Hotel / 5 Personen
Peglio, Comomeer, Lombardy

Familiekamer (type 3) in het boerderij-hotel Agriturismo Zertin. Agriturismo Zertin ligt op een adembenemende locatie temidden van de kastanje bomen boven Peglio op zo'n 800 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht.

Prijs per week ab 574 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Zertin_Typ_1_Peglio_15_Pool

Agriturismo Zertin Typ 1 Agriturismo Hotel / 2 Personen
Peglio, Comomeer, Lombardy

Tweepersoonskamer (type 1) in het boerderij-hotel Agriturismo Zertin. Agriturismo Zertin ligt op een adembenemende locatie te midden van de kastanje bomen boven Peglio op zo'n 800 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht.

Prijs per week ab 574 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Zertin_Typ_2_Peglio_10_Balkon

Agriturismo Zertin Typ 2 Agriturismo Hotel / 2 Personen
Peglio, Comomeer, Lombardy

Tweepersoonskamer (type 2) in het boerderij-hotel Agriturismo Zertin. Agriturismo Zertin ligt op een adembenemende locatie te midden van de kastanje bomen boven Peglio op zo'n 800 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht.

Prijs per week ab 574 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Elda_Peglio_10_Balkon

Casa Elda Appartement / 2 Personen
Peglio, Comomeer, Lombardy

De rustieke natuurstenen woning Elda, ligt aan de rand van Peglio met schitterend zicht van het Comomeer. Op loopafstand bevinden zich 1 t kleine winkeltjes en drie eenvoudige restaurants.

Prijs per week ab 315 €1