Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Stazzona

Foto van Comomeer vakantie plaats Stazzona Foto van Comomeer vakantie plaats Stazzona Foto van Comomeer vakantie plaats Stazzona

Stazzona is een zonnig, landelijk dorp, ongeveer 2 km boven Dongo aan de westoever van het Comomeer. Het dorp heeft een bekend gastronomisch restaurant 'La Trave'. Een ander goed restaurant op loopafstand ligt in Brenzio.

Het dorp Stazzona heeft 600 inwoners en ligt op een mooie berghelling meteen prachtig uitzicht over het Comomeer - op slechts 5 minuten rijden van Dongo. In het kleine dorpje Dongo bij het Comomeer vindt U diverse inkoop-, sport- en uitgaansgelegenheden. Dongo heeft ook een goed aanbod aan restaurants en cafés, levensmiddelenwinkeltjes en een aanlegplaats voor de lijndiest en de vleugelboot. De boulevard tot aan Gravedona is ideaal om te wandelen, joggen of fietsen.

In de direct aan het Comomeer gelegen Dongo en Graveonda vindt U mooie stranden, mogelijkheden tot zeilen, windsurfen etc.

Vanuit Stazzona kunt U ook diverse andere plaatsen aan en rond het Comomeer bezoeken zoals Varenna, Bellagio, Como, Milaan, Lugano, St. Moritz en Campione d'italia.

De omgeving is een ideaal uitgangspunt for mountainbiketochten, bezichtigingen van beroemde villa's of een tocht met de veerboot over het Comomeer naar diverse andere plaatsen.

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Stazzona

Gevonden 1 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Teresa_Stazzona_10_Balkon

Casa Teresa Appartement / 7 Personen
Stazzona, Comomeer, Lombardy

Het liefdevol ingerichte appartement Casa Teresa met een prachtig uitzicht op het Comomeer ligt op een zonnige heuvel in Stazzona, boven het dorp Dongo, op ongeveer 2 km van het meer.

Prijs per week ab 420 €1