Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Sorico

Foto van Comomeer vakantie plaats Sorico Foto van Comomeer vakantie plaats Sorico Foto van Comomeer vakantie plaats Sorico

Sorico is een levendig dorp aan het Comomeer met enkele restaurant en alle nodige winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Het is ook het meest noordelijke dorp aan het Comomeer en de rivier de Mera en is praktisch samengebouwd met Gera Lario, waar een grote nieuwe sporthaven ligt.

De uitgestrekte weiden en rietzones bij Sorico bieden een aangenaam beeld en bieden een lang ligstrand. Een mooi en vlak strand ligt op ongeveer 80 meter van het dorpsplein en is vrij toegankelijk. Het zandstrand van Pian di Spagna bij het Comomeer is in slechts 5 minuten met de auto te bereiken.

Sorico heeft goede restaurants en bars en een levensmiddelenwinkel voor de dagelijkse behoefte. Voor de grote inkopen is er het winkelcentrum 'IPERAL' op slechts 3 km afstand.

In de zomer worden er evenementen met live-muziek georganiseerd bij het sportcentrum van de gemeente.

Bedoi, district bij San Bartolomeo:

Het district Bedoi op 1100 meter hoogte, is een historisch zomerdorp op een zonneterras met een indrukwekkend uitzicht en ligt op slechts 20 minuten rijden boven Sorico. Hier vindt U ook het Agriturismo boerderij-hotel Giacomino, een ideaal uitgangspunt voor wandel- en mountainbikeroutes, die zich ook precies op de wandelroute 'Via dei Monti Lariani' bevindt.

District Dascio:

Verder noordwaarts, een beetje buiten het dorpscentrum van Sorico ligt het vlakke Pian di Spagna met het natuurreservaat en het kleine dorp Dascio aan het Lago di Mezzola, die tot de gemeente Sorico behoort. Vanuit hier kunt U een mooie wandeling naar de kerk San Fedelino ondernemen.

Bezienswaardigheden in het dorp en de omgeving:

De kerk Santuario di Miro staat onmisbaar op een hoogte van ongeveer 300 meter op een berghelling. Bezienswaardig zijn de fresco's uit de 16e eeuw, die nog goed bewaard zijn gebleven. Een wandelpad 'Percorso storico' begint bij de doorgaande weg tegenover het benzinestation en leidt langs de Middeleeuwse toren naar het heiligdom erboven.

Valtellina, diverse mooie plaatsen aan de oostzijde van het Comomeer, het natuurgebied Pian di Spagna en vele andere interessante plaatsen bereikt U makkelijk en snel vanaf Sorico.

 

weitere Informationen

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Sorico

Gevonden 16 Objekte

1 2
Foto van Comomeer Vakantiehuis I_Runchet_Airone_Sorico_10_Balkon

Casa I Runchet Airone Appartement / 6 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

De lichte 3-kamer appartement Casa Airone in Villa I Runchet ligt op loopafstand van het meer en heeft een fantastisch uitzicht op de Comomeer.

Prijs per week ab 511 €Foto van Comomeer Vakantiehuis I_Runchet_Rondine_Sorico_10_Balkon

Casa I Runchet Rondine Appartement / 4 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

De lichte 2-kamer appartement Casa Rondine in Villa I Runchet ligt op loopafstand van het meer en heeft een fantastisch uitzicht op de Comomeer.

Prijs per week ab 511 €Foto van Comomeer Vakantiehuis I_Runchet_Cigno_Sorico_10_Balkon

Casa I Runchet Cigno Appartement / 4 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

De lichte 3-kamer appartement Casa Cigno in Villa I Runchet ligt op loopafstand van het meer en heeft een fantastisch uitzicht op de Comomeer.

Prijs per week ab 511 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Gravedona_Trilocale_p1_Sorico_15_Pool

Casa Colombo Gravedona Trilocale Appartement / 6 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het moderne 3-kamer appartement Colombo Gravedona Trilocale (1ste verdieping), in de familie residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 770 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Lecco_Bilocale_p1_Sorico_10_Balkon

Casa Colombo Lecco Bilocale Appartement / 6 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het lichte 2-kamer appartement Colombo Bellagio Bilocale (eerste etage), in de familie Residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Cernobbio_Bilocale_pt_Sorico_10_Balkon

Casa Colombo Cernobbio Bilocale Appartement / 6 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het lichte 2-kamer appartement Colombo Cernobbio Bilocale (begane grond), in de familie Residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Bellagio_Bilocale_pt_Sorico_10_Balkon

Casa Colombo Bellagio Bilocale Appartement / 6 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het lichte 2-kamer appartement Colombo Bellagio Bilocale (begane grond), in de familie Residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Domaso_Monolocale_pt_Sorico_15_Pool

Casa Colombo Domaso Monolocale Appartement / 4 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het moderne 1-kamer appartement Colombo Domaso Monolocale (begane grond), in de familie Residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 455 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Sorico_Monolocale_p1_Sorico_10_Balkon

Casa Colombo Sorico Monolocale Appartement / 2 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het moderne 1-kamer appartement Colombo Sorico Monolocale (1ste verdieping), in de familie residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 455 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Colombo_Monolocale_Sorico_15_Pool

Casa Colombo Bellano Monolocale Appartement / 4 Personen
Sorico, Comomeer, Lombardy

Het moderne 1-kamer appartement Colombo Bellano Monolocale (1ste verdieping), in de familie residence Colombo, ligt op slechts korte loopafstand van het Comomeer. De residence beschikt over een groot zwembad, whirlpool en een zonneweide.

Prijs per week ab 455 €1 2