Italien Ferienhaus Kontakt Italien Ferienwohnung Newsletter Italien Ferienwohnungen Blog
Help & FAQ|Colofon| Voorwaarden|Huizen A-Z

Vakantiewoningen en vakantiehuizen:
Colico

Foto van Comomeer vakantie plaats Colico Foto van Comomeer vakantie plaats Colico Foto van Comomeer vakantie plaats Colico

Colico aan het Como meer, is een zonnig, levendig dorp met goede restaurants, bars en een discotheek. Het dorpscentrum van Colico met kleine winkeltjes, de boulevard en het strand zijn te voet of per fiets te bereiken.

In Colico zijn diverse inkoop mogelijkheden. Op ongeveer 1 km van Colico ligt een groot winkelcentrum: Iperal Fuentes waar je diverse grote inkopen kunt doen.

Er zijn diverse sportmogelijkheden in het dorp, zoals tennissen, zeilen, surfen, motorboot varen en zwemmen. Ook is Colico een ideaal uitgangspunt voor diegene die wil wandelen of mountainbiken. Daarnaast kun je vanuit Colico met de veerpont naar diverse andere plaatsen aan het Como meer.

Vanaf het kleine dorps station vertrekt een trein die naar Milaan gaat. Onderweg kun je genieten van uitzicht op het meer. Ook vertrekt er vanaf hier een trein richting Chiavenna/ Sondrio.

weitere Informationen

Sehen Sie alle Ferienunterkünften in Colico

Gevonden 5 Objekte

1
Foto van Comomeer Vakantiehuis Ontano_Colico_20_Garten

Casa Ontano Vakantiehuis / 5 Personen
Colico, Comomeer, Lombardy

Prijs per week ab 595 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Giardino_Secondo_Colico_20_Garten

Casa Giardino Secondo Appartement / 6 Personen
Colico, Comomeer, Lombardy

Nieuwe Modern appartement voor maximaal 6 personen in Colico aan het Comomeer met grote tuin en parkeerplaatsen - op slechts 100 meter van het strand.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Giardino_Primo_Colico_20_Garten

Casa Giardino Primo Appartement / 6 Personen
Colico, Comomeer, Lombardy

Modern nieuw appartement voor maximaal 6 personen in Colico aan het Comomeer, met grote tuin - op slechts 100 meter van het strand.

Prijs per week ab 560 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Barbarossa_Colico_20_Garten

Casa Barbarossa Appartement / 8 Personen
Colico, Comomeer, Lombardy

Modern appartement voor maximaal 8 personen in Colico aan het Comomeer met een gemeenschappelijk zwembad, omheinde tuin, terras, barbecue, satelliet-tv, wasmachine, vaatwasser en een garage.

Prijs per week ab 525 €Foto van Comomeer Vakantiehuis Alle_Torri_Colico_10_Balkon

Casa Alle Torri Vakantiehuis / 4 Personen
Colico, Comomeer, Lombardy

Moderne vakantie villa voor maximaal 4 personen in Colico aan het Comomeer met airconditioning, een grote tuin en een overdekt terras met prachtig uitzicht op het platteland - slechts ongeveer 100 meter van het meer.

Prijs per week ab 630 €1