Privé appartementen Bassano Tronzano

Bassano Tronzano Ort Bassano Tronzano Ort Bassano Tronzano Ort

Bassano Tronzano

Het dorp Bassano is een onderdeel van Tronzano , het is 4 km boven Lago Maggiore op een dood spoor, verder dan tot Bassano (Bassano di Monti) kun je niet gaan met de auto.

Tronzano Lago Maggiore ligt aan de oevers van de gelijknamige Lago Maggiore, in de uitlopers van de berg Borgna een kleine gemeente in de Lombard in de provincie Varese. Alleen Pino scheidt het noorden van Zwitserland. De oude wijk is gelegen in het heuvelachtige deel van het dorp, waar de eerste huizen werden gebouwd. Dichter bij deoevers zijn echter een aantal huizen en villa's. Gelegen op de heuvel deel bestaat uit de wijk Bassano. 

Bezienswaardigheden in de omgeving

Bezienswaardigheden de moeite waard is ook de locatie in het gehucht Bassano de kerk van Santa Maria Assunta, met zijn Romaanse klokkentoren.

Vrije tijd in Tronzano Lago Maggiore

De oostelijke oever van het Lago Maggiore, Windsurfen en zwemmen zijn de belangrijkste sport in de wateren van Tronzano, vooral in de wijk Canovi, die het best uitgerust is. Als je liever andere activiteiten kunt u gaan wandelen op een van de vele wandelpaden die in het gebied.


Favorieten

Voorjaarskorting 15%

Voor reizen tussen 18.05.2024 - 30.06.2024 met een minimale huurperiode van 6 dagen geven wij u een voorjaarskorting van 15%.

 

Vermeld eenvoudigweg “LENTEKORTING 15%” in het veld “Aanvullende informatie” tijdens het boeken. Wij brengen dan 15% van uw boekingsbedrag af. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Nu zeer actueel

Gevonden 3 objecten: Piemont, , Bassano Tronzano » Reset alle invoer


Casa Chiara 537

Rustico in Bassano Tronzano

Lake Maggiore, Piemont, Italië


8 3 2
80 m2

per week van 654 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!

Casa Bellissime Secondo 821

Vakantiehuis in Bassano Tronzano

Lake Maggiore, Piemont, Italië


4 1 1
65 m2

per week van 515 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!

Casa Bellissime Quarto 823

Vakantiehuis in Bassano Tronzano

Lake Maggiore, Piemont, Italië


4 2 1
80 m2

per week van 625 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!