Privé appartementen Pianello del Lario

Pianello del Lario Ort Pianello del Lario Ort Pianello del Lario Ort

Pianello del Lario

Pianello del Lario, met haar vele wijken,  ligt direct ten zuiden van Musso. Het dorp heeft een kiezelstrand met goede surf- en zeilmogelijkheden in de wijk Calozzo.

Een aanrader is een wandeling naar de Alpe Nalcim (1201 m) met aansluitend de 'Via dei Monti Lariani', een mooie wandelroute op hoogte rond om het Comomeer.

Musso en Pianello del Lario zijn dankzij nieuwe tunnels de enige dorpen aan het Comomeer zonder doorgaandverkeer. De dorpen zijn aangenaam stil en ongerept met afwisselend veel groen in een deels landelijke omgeving.

De nieuwe mooie boulevard langs het meer (alleen voor voetgangers) nodigt uit tot een wandeling tussen de twee dorpen.

Bezienswaardigheden:

In een voormalige fabriek waar gespint werd, is nu het museum 'Museo della Barca Lariana' (bootmuseum) ondergebracht. Het museum vindt U in de Via Statale 139 en U kunt hier een verzameling van oude schepen en gondels (Lucia), de maritieme geschiedenis van het Comomeer, bewonderen.

Pianello heeft diverse goede restaurants en een kleine winkel. Voor de grote inkopen kunt u naar Menaggio of Dongo (4 km) gaan.


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Pianello del Lario » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw