In Italië met een baby

Baby Reizigers zijn uitstekend degenen

Weinig ouders zijn geïnteresseerd in reizen met hun baby onmiddellijk. Ze zijn erg druk en ze voelen zich uitgeput na de zwangerschap en de geboorte. Echter, er zijn een aantal ondernemende ouders die ervoor kiezen om direct te reizen naar Italië met hun kind.

Bent u van plan om een vliegtuig te nemen? het is sterk aangeraden om te wachten tot na de eerste maand te vliegen met een baby. De zorg is in de gefilterde vliegtuig lucht. Eigenlijk baby's zijn zeer gevoelig voor ziektekiemen en ziekten in de eerste levensweken.

Jonge kinderen passen heel goed en na drie maanden hebben de neiging om grote reizigers zijn. Pasgeborenen slapen veel als ze gezond zijn en dat ze zich prettig voelen. Profiteer van de baby's eerste maanden om te reizen, voordat de eerste tanden verschijnen.
Daarnaast hebben veel luchtvaartmaatschappijen laten zuigelingen te reizen voor gratis of voor zeer lage kosten.

Er zijn enkele nuttige tips voor u bij het vliegen met een baby-reiziger. Geef uw kind een stuk speelgoed dat hij kan bijten: dit zal het ongemak van de druk veranderen tijdens het opstijgen en landen te verlichten. Doe alles wat je nodig hebt voor de baby in uw handbagage.
Als het vliegtuig reis duurt enkele uren, voorkomen dat hij van het jetlag lijdt. Zorgen dat de baby wordt gebruikt om het nieuwe schema, 2 of 3 dagen voor vertrek. Bij aankomst, besteden meer tijd buitenshuis. Natuurlijk daglicht helpt om de baby van de biologische klok kalibreren.
Onthoud altijd dit: u en uw baby reist omgeven door andere mensen. Houd altijd rekening met de andere reizigers, vooral bij het wisselen van de luier of borstvoeding.

Indien mogelijk, de auto is een goed alternatief voor een vliegtuig bij het reizen met een baby. Je bent meer indipendent bij het reizen met de auto, zodat de reis minder stressvol zal zijn. Zorg ervoor dat u al de juiste beveiliging apparatuur. Tijdens het reizen met de auto, altijd gebruik maken van een veiligheid stoel. Plaats de stoel volgens de instructies.
Als je een auto huren, vraagt de verhuurder om u te voorzien met een baby veiligheid stoel. Laat nooit het kind alleen in de auto, zelfs voor een minuut. De temperatuur in het auto kunnen gevaarlijke niveaus bereiken in een paar seconden.

Reizen in Italië met een baby is een prachtige ervaring als u zich goed georganiseerd. Zorg ervoor dat u al de juiste apparatuur voor uw kind welzijn en comfort.
Destination Italië. Klaar voor uw eerste reis samen?


plus

The visitors who saw In Italië met een baby, are also interested in comfortable apartments.

View »