Skivakantie in Italië met familie

Skivakantie in Italië - Plezier voor het hele gezin

Wintervakantie in Italië zijn erg populair en de reden is gemakkelijk te begrijpen: Een geweldige week plezier buitenshuis met uw kinderen, de smaak van lekker eten na de ochtend skiën, alle mooie herinneringen naar huis nemen.

Kinderen en jonge mensen houden van actieve, avontuurlijke vakantie. Sneeuw toevoegen en je zult de perfecte vakantie krijgen. Ski is een sport waarbij ouders en kinderen samen plezier kunnen hebben, ongeacht het niveau. Kinderen hebben de neiging om heel goed te skiën en op alle wintersporten, in het algemeen te zijn. De eerder ze beginnen, hoe beter ze leren.
Veel ouders overwegen de wintervakantie een familietraditie. Leren kinderen een prachtige sport die hen zal begeleiden gedurende hun hele leven. Soms, vrienden en familieleden toetreden tot de skivakantie. Dan wordt de reis een sociale gebeurtenis en een gelegenheid om de kwaliteit tijd samen door te brengen.

Het hebben van de juiste apparatuur is van essentieel belang. De ski's van uw kinderen moeten lengte en leeftijd geschikt zijn. Als u niet over de apparatuur, kunt u deze huren. Kinderen moeten blijven warm en droog tijdens het skiën en tijdens valpartijen worden beschermd. Controleer altijd of ze dragen de juiste kleding en beschermende accessoires.
Uw kinderen niet weten hoe om te skiën? Zoek een skischool en cursussen voor uw kinderen door leeftijd en niveau.

Zorg ervoor dat er zijn na-ski activiteiten geschikt voor uw kinderen door leeftijd en interesses. U zou kunnen worden uitgeput na een volle dag in de sneeuw terwijl uw kinderen nog kan worden bekrachtigd. Een goed plan voor de avond zou zijn een duik in het zwembad of een film in de plaatselijke bioscoop. Neem wat bordspellen met u. De familie kunnen ontspannen bij de open haard na de dag skiën.
Misschien op een dag in de week je gewoon niet wilt skiën. Is er iemand in de familie die kan niet skiën? Controleer de andere activiteiten in het gebied, winkels, musea, wandelen, fitness, kooklessen.

Als u reist met zeer jonge kinderen, beperken lange reizen per auto of trein. Zoek voor de directe vluchten en vakanties huizen met directe toegang tot de pistes. Vermijd de middelste weken van de schoolvakanties te reizen. De kosten zijn lager uit de zeer hoge seizoen en de pistes zijn een beetje minder druk.
Begin de dag net voor of net na het uur wanneer alle komen buiten om te skiën tot aan wachtrijen bij de liften te vermijden.

Houd het verbeelden van de sneeuw onder je voeten, je familie het drinken van een warme chocolademelk bij het vuur. Stel jezelf omringd door de Italiaanse Alpen sprookjes omgeving. Nu, stop verbeelden en maak echt je dromen.
Boek uw skivakantie in Italië.


plus

The visitors who saw Skivakantie in Italië met familie, are also interested in comfortable apartments.

View »