Reizen in Italië met schoolgaande kinderen

Maak herinneringen voor het leven

Veel ouders zeggen dat reizen met schoolgaande kinderen (6-11 jaar) is niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Kinderen van deze leeftijd tonen meer interesse in hun omgeving, begrijpen meer dingen en alles willen ervaren. Ze zijn ook oud genoeg om de reis te herinneren. Uw vakantie in Italië zal een prachtige herinnering voor uw kinderen.

Bij het regelen van uw vakantie met kinderen van 6-11 jaar, kiezen voor een bestemming die is gezinsvriendelijk. Een hotelkamer is misschien niet de beste keuze. Breng de vakantie in een vakantie-thuis of in een chalet. Zorg ervoor dat er een zwembad is en een geschikte gebieden waar ze kunnen spelen in de omgeving. Houd in gedachten dat met schoolgaande kinderen je nodig hebt om de reis te plannen tijdens de schoolvakanties, wanneer de prijzen de neiging te stijgen.

Een kind van deze leeftijd weet wat hij graag doet en wat hij niet doet. Betrek hem zoveel mogelijk plannen van de reis en bij de keuze van de activiteiten. Italië biedt een brede selectie van thema parken waar u samen plezier kan hebben en nieuwe dingen te leren. Probeer zijn interesse te houden. Nemen een goed boek of een bordspel mee. Dit kan zeer nuttig zijn tijdens lange reizen of een regenachtige dag.

Een lijst van alles wat hij nodig heeft te maken is een goed idee om hem meer te betrekken en om het even wat niet te vergeten. Moedig hem aan zijn eigen bagage volgt de lijst die u gemaakt samen te bereiden. Voor de veiligheid, kan hij een identificatie armband dragen met zijn naam, uw naam en uw contactgegevens. De reis is een avontuur, dus je moet goed worden ingericht. Geef hem een goedkoop camera en een notitieblok. Hij zal zich vermaken spelen de verslaggever en je kunt zijn dagboek houden als een vakantie aandenken.

Het is zeer belangrijk om de regels voor vertrek. Sommige kinderen hebben persoonlijke technologie, zoals mobiele telefoons, MP3-spelers, draagbare dvd-spelers. Zet een tijdslimiet op het gebruik van elektronische apparaten of gewoon alles in huis voor vertrek te verlaten. Stel een budget voor de aankoop van souvenirs. Het kind verantwoordelijk voor zijn kleine vergoeding moeten zijn en kan beslissen hoe het te gebruiken.
Je moet een aantal regels op te leggen, maar niet te rigide over de geplande activiteiten. Geef hem genoeg tijd om vrij te spelen, zwemmen of een film kijken. Vergeet niet, het is tijd om te ontspannen voor u en voor hem.

Volg deze tips en het resultaat zal een heerlijke vakantie in Italië voor het hele gezin. Betrek je kind bij het plannen van je avontuur. Fix regels, maar niet al te ernstig zijn. Maak nieuwe ervaringen. Groeien samen. Maak prachtige herinneringen dat jullie beiden zal begeleiden voor een.


plus

The visitors who saw Reizen in Italië met schoolgaande kinderen, are also interested in comfortable apartments.

View »