In Italië met de kinderen

Niet om ze thuis te laten

Reizend naar Italië met je kinderen kan een stressvolle ervaring zijn als je niet weet hoe om goed te organiseren. We hebben een aantal nuttige tips voor je. Wij stellen voor om je hoe je kinderen af te leiden tijdens lange ritten. Aan het eind van het artikel dat u zult hebben uitgegroeid tot een expert in de ingewikkelde kunst van het houden van uw kind bezet tijdens het reizen.

Veel ouders denken dat reizen met een klein kind is een van de meest uitdagende taken. Dus beginnen met het kiezen van een bestemming die is gezinsvriendelijk voor uw vakantie in Italië. Jonge kinderen zijn meestal zeer nieuwsgierig naar alles om hen heen te zijn en elk moment is goed om in de problemen. Geschikte speelplekken en extra toezicht rond het zwembad zijn een groot voordeel.

Jonge kinderen houden ervan om nieuwe dingen te zien, maar vervelen zeer snel, vooral als ze worden gedwongen om stil te staan of blijven zitten voor een lange periode van tijd. Lange autoreizen kan echt nachtmerries worden. Het geheim is om je kind bezig en gelukkig te houden. Maak een lijst van wat afleidt van het kind voor vertrek. Breng zijn favoriete games, een nieuw speeltje, een boek te lezen en een paar verhalen te vertellen.
Als uw kind een favoriet object zoals een knuffel of een deken moet u het altijd bij de hand. Als u reist tijdens de nacht, kleed hem met zijn pyjama en probeer de bedtijdritueel respecteren om hem te helpen in slaap te vallen.

Vliegtuig reizen is een spannende ervaring voor uw kind. Profiteer van de lange wachttijden op de luchthaven om hem te laten zien de vliegtuigen opstijgen en landen, tonen de transportband voor bagage en laat het dragen zijn rugzak.
Luchthavens zijn drukke plaatsen dus altijd heel voorzichtig. Is uw baby erg nieuwsgierig en heeft hij de neiging om weg te dwalen? Het zou een goed idee zijn als hij draagt een identificatie armband met zijn naam, uw naam, uw contactgegevens en uw bestemming. Zet in je handbagage wat snacks en iets te drinken.
Rechtstreekse vluchten hebben de voorkeur bij het reizen met kleine kinderen. Kauwgom verlicht het ongemak van de druk veranderen tijdens starts en landingen.

De hele vakantie in Italië zou een groot avontuur voor uw kind. Altijd houden zijn enthousiasme en zijn interesse. Respect zoveel mogelijk maaltijden en rusttijden. Het kind moet comfortabel en gelukkig te voelen. Houd alles wat nodig is om zijn welzijn binnen handbereik, zijn favoriete items, een hapje en een drankje, zijn documenten en een EHBO-kit. Volg onze suggesties. Deze vakantie in Italië zal een spannend avontuur te zijn, niet alleen voor uw kind, maar ook voor u.


plus

The visitors who saw In Italië met de kinderen, are also interested in comfortable apartments.

View »