Actieve vakantie in Italië

Klaar voor het avontuur? Actieve vakantie in Italië

Dit artikel is gewijd aan de reizigers die willen iets meer dan sightseeing doen. Besteding van luie middagen rond het zwembad niet aan uw energie niveaus? Als u op zoek bent naar een andere vakantie dat al uw belangen voldoet, lees dan verder.

Italië biedt een verscheidenheid aan stimulerende activiteiten voor een avontuurlijke vakantie van wandelen tot klimmen, skiën, en elke vorm van watersport. Het land heeft een aantal bergketens, prachtige landschappen om te skiën en voor wandelen liefhebbers, en de kusten en meren voor degenen die liever zwemmen, windsurfen, zeilen en duiken.

Italië is een geweldige plek om te lopen, klimmen en wandelen. Hou je van de bergen? De Alpen en de Dolomieten in Noord-Italië hebben veel goed gemarkeerde paden met verschillende moeilijkheidsgraden. Zelfs de Apennijnen, de ruggengraat van Italië, is een groot gebied om te wandelen tijdens de zomer. In de beschermde parken van Abruzzo kunt u beren en wolven in hun natuurlijke habitat zien. Als u liever lange wandelingen langs de kust, veel mensen kiezen voor het gebied van de Cinque Terre in Ligurië of de Amalfi kust in het zuiden van het schiereiland.

Winter is het ski-seizoen. Onder de populaire wintersport bestemmingen in Italië zijn Cortina d'Ampezzo en Courmayeur. De Dolomieten gebied "Superski" bestaat uit een dicht netwerk van grote plaatsen om te skiën met honderden liften.

 

Nooit gedacht tijdens de vakantie aan uw fiets mee te nemen? Veel Italiaanse steden hebben fietspaden en verkeervrije zones in de stadscentrum.
Het nemen van een fietstocht is een geweldige manier om Italië nauwlettend te ontdekken en te bereiken plaatsen die je niet kunt zien met de auto. U kunt gaan fietsen op het Lido van Venetië, in het Toscaanse platteland of door Puglia. Met de fiets, kunt u de Emilia Romagna beschermde parken en ga vogels kijken. Voor de avonturiers, de Dolomieten bieden gedurfde fietsroutes in de bergen.

Om een vleugje adrenaline om uw vakantie in Italië te geven, kunt u een zip-line ervaring in de bergen maken of gaan duiken langs de Middellandse Zeekust.

Kortom, Italië is de ideale plek voor diegenen die kiezen voor een actieve vakantie vanwege zijn rijkdom en verscheidenheid aan landschappen. Veel plezier met het beoefenen van uw favoriete sport en het maken van nieuwe ervaringen. Als je de avontuurlijke type, zal dat beetje adrenaline de sleutel tot succes in uw actieve vakantie.

Interested by this subject? Read more on these articles ...


plus

The visitors who saw Actieve vakantie in Italië, are also interested in comfortable apartments.

View »