Reizen in Italie met je hond

Pak de zakken

Is het je eerste vakantie in Italië met uw hond? U zult verrast worden door de hoeveelheid van de dingen die uw huisdier nodig heeft tijdens het reizen. Volg onze suggesties voor haar bagage inpakken.

Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten te nemen om te reizen met uw hond: vliegtickets (als u een vliegtuig te nemen), de ID / paspoort en een goede gezondheidscertificaat. Als uw hond is oud of neemt enige medicatie, breng zijn medische dossiers en voldoende medicijnen voor de hele vakantie. Niet wetende waar de medicatie die hij nodig heeft te kopen, kan een echt probleem zijn. Controleer waar is de dichter dierenarts in uw bestemming voor vertrek, in het geval dat uw hond ziek wordt of heeft een ongeluk. Breng uw dierenarts contacten ook.

Druk een recente foto van je hond. Het is fundamenteel als je verliest je vriend of hij is gestolen. Vergeet niet om noodhulp contacten bedrukt op zijn label te werken. Zet de naam van uw hond, uw naam, uw mobiele telefoon nummer en andere nuttige contacten. U kunt ook uw accommodatie adres zetten.
Doe wat onderzoek op uw bestemming in Italie voor vertrek. Zijn huisdieren toegestaan in uw vakantiehuis? Zijn er huisdier-vriendelijke gebieden in de omgeving?
Het kan gebeuren dat op een dag moet u uw vriend alleen laten in het appartement. Neem contact op met een hond-sitter of het dichtstbijzijnde dierenasiel en zorg ervoor dat ze beschikbaar zijn tijdens uw verblijf. U zal meer comfortabel met het idee dat Rover is niet de hele dag alleen in een onbekende plaats.

Pak zijn zakken. Sommige hondenbezitters brengen in hun eigen bagage al dat hun trouwe vierpooten nodig heeft. Een goed idee is een aparte bagage voor te bereiden voor uw huisdier. Neem een oude koffer of een oude rugzak en zet in alles wat hij nodig heeft: Kommen voor voedsel en water, een paar flessen water in het geval is er geen te kopen tijdens de reis, zijn speelgoed, zijn halsband en een lange en korte riem.

Ver van huis uw huisdier heeft een bed nodig in te rusten. Voeg een oude deken of een lichte reizen bed bij zijn bagage. Vergeet niet de speciale shampoo en borstel voor uw hond schoon en gezond te houden.

Alleen reizen is nooit grappig. Hoe zit het met uw trouwe vierpoot als reisgenoot? Rover en je bent klaar om te vertrekken voor een avontuur. Uw vakantie in Italië een ervaring is dat geen van jullie zal ooit vergeten.

Interested by this subject? Read more on these articles ...


plus

The visitors who saw Reizen in Italie met je hond, are also interested in comfortable apartments.

View »