Wat te doen tijdens uw vakantie in Italië

Wat te doen tijdens uw vakantie in Italië? U bent verwend!

Een vakantie in Italië is veel meer dan sightseeing. De onvergelijkbare historische, artistieke, muzikale, culinaire erfgoed herleeft in theaters, galeries, buiten festivals, beurzen en kleurrijke religieuze processies. In het algemeen, in elk Italiaanse stad is er altijd een festival. Zij organiseren concerten, hedendaagse kunst evenementen, culinaire evenementen, lokale festivals, filmfestivals en nog veel meer. Ook sportevenementen hebben een belangrijke plaats in de panorama van de Italiaanse events '. Als u wilt een speciaal tintje aan uw vakantie in Italië, of als u reist naar een speciaal evenement bij te wonen, zult u voor elk wat wils te vinden.

Een van de meest typische Italiaanse evenement is de populaire Carnaval van Venetië. Tijdens carnaval, de romantische stad Venetië is druk. Bezoekers uit de hele wereld laten zien gedetailleerde kostuums en maskers dragen. Er zijn parades op de catwalk en private gemaskerde bals. Een andere grote Carnaval vindt plaats in Viareggio, in Toscane, met een zeer schilderachtige stoet van praalwagens.

Italiaanse zomer is een continuüm van buiten evenementen. Elke stad organiseert concerten en tentoonstelling voor toeristen en locals. Deze gebeurtenissen vinden vaak plaats in kastelen, historische binnensteden en openbare parken. Soms is de toegang gratis. Er zijn muzikale evenementen van alle soorten, van jazz concerten van het meer, tot rock en dance feesten op het strand. Klassieke muziek is niet vergeten. Enkele van de belangrijkste klassieke muziekevenementen in de zomer plaatsvinden in de Arena van Verona en in de Thermen van Caracalla in Rome. Een muzikale evenement is een must tijdens uw vakantie in Italië.

Tijdens de rest van het jaar en in het bijzonder in de herfst, zal u de gelegenheid om deel te nemen in een 'sagra". Voor de liefhebbers van lekker eten en echte producten, de "sagra" is een evenement om niet te missen. In deze festivals kunt u lokale wijnen, truffels, kazen, vleeswaren, Italiaanse traditionele gerechten.

Bent u enthousiast over voetbal en autosport? Italië is de juiste plaats om uw favoriete sport volgen. Voetbal is de populairste sport in Italië. Elk spel is spannend van de hoge kwaliteit van het spel om het gebrul van de fans. De Formula One Grand Prix vindt plaats in Monza, nabij Milaan. De hoofdstad Rome, herbergt grote tennistoernooien en de Rugby Six Nations Tournament.

Een vakantie in Italië is ontspannend, leuk, interessant en dankzij alle gebeurtenissen wordt een onvergetelijke ervaring. Pak je koffers en boek de tickets om je dromen concert of gewoon laat de verscheidenheid aan lokale festivals u verbazen. Ben je er nog? Italië staat voor u klaar!

Interested by this subject? Read more on these articles ...


plus

The visitors who saw Wat te doen tijdens uw vakantie in Italië, are also interested in comfortable apartments.

View »