Opera seizoen in de Arena

Niet te missen in Verona - Opera seizoen in de Arena

Om naar de Opera in Verona, is een van de mooiste en meest interessante ervaring die je kunt hebben terwijl op vakantie in Italië. Elke zomer, in de oude Arena, ze houden grote toneelstukken, shows en concerten met artiesten van over de hele wereld. Vele klassieke muziekliefhebbers reizen naar Verona alleen maar om de Opera in de Arena te zien. Een bezoek aan de stad en Juliet's House is gewoon een leuke extra voor hen. Als u van plan bent een vakantie in Noord-Italië, het is de moeite waard om een nacht in Verona en kaartjes kopen voor een show in de Arena.

De Arena is een oude Romeinse amfitheater, dat kan houden ongeveer 30.000 toeschouwers. De Arena sfeer is uniek en magisch. In de oudheid werden gladiatorengevechten gehouden. Vandaag wordt de structuur bewaard in uitstekende staat en zij houden concerten en theatervoorstellingen er tijdens de zomer.

De Opera seizoen in de Arena is van juli tot begin september. Tijdens de rest van de zomer de Arena organiseert concerten en andere evenementen. U kunt kaarten van tevoren online kopen, of u kunt ze kopen in Verona, of reisbureaus bij aankomst. Kaarten prijs varieert afhankelijk van de zitting kwaliteit. De prijs varieert van € 200 voor stoelen net onder het podium te € 23 voor een stoel op de kale stenen in het bovenste gedeelte van de Arena.

Optredens zijn vrij lang, vooral als er vertragingen voor regen. Als uw woning is gelegen in de buurt van Verona, is het raadzaam om de stad te komen met je eigen vervoer en een korte rit terug 's nachts. Als je uit de buurt van de stad verblijft, moet u rekening houden met de mogelijkheid om de nacht door te brengen in het hotel en terug te keren met de trein of de bus de volgende dag, na het nemen van voordeel van de ochtend naar de rest van de prachtige Verona bezoeken.

Bent u een bezoek Verona tijdens de herfst, winter of het voorjaar, maar wil de Opera zien? Geen probleem. Tijdens de rest van het jaar, de opera, het ballet en de andere theatervoorstellingen en concerten worden gehouden in de Philharmonie Theater, in Verona. U kunt de Arena bezoeken als een toeristische attractie elke dag behalve maandagochtend.

Kijken naar een Opera in het Arena van Verona is een niet te missen ervaring tijdens uw vakantie in Noord-Italië. Bezoek de historische stad en een onvergetelijke avond door te brengen in de magische sfeer van een oude Romeinse amfitheater. De geplande evenementen zijn veel en je bent verwend.


plus

The visitors who saw Opera seizoen in de Arena, are also interested in comfortable apartments.

View »