VIPs houden van Italië

VIP's houden van Italië - Voel je als een ster en het huren van een vakantiehuis in Italië!

Vele beroemdheden hebben gekocht of koopt woningen in Italië. Van Sting tot Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, de VIPs kiezen Italie voor hun vakantie. U kunt belangrijke als ze voelen en leven een droom. Ben je nieuwsgierig? Wil je weten wat voor soort oplossingen de beroemdheden koos? Houd het lezen van het artikel.

Leonardo DiCaprio heeft een penthouse met een groot terras met uitzicht op de Arena in Verona, voor bijna 4 miljoen euro. Zelfs de beroemde paar Brad Pitt en Angelina Jolie koos de regio Veneto. Ze kochten een luxe landgoed in Valpolicella met 15 slaapkamers, 7 badkamers en 2 zwembaden. Van 2002 George Clooney is eigenaar van een villa met uitzicht op het Comomeer in Lombardije. De Amerikaanse acteur is niet de eerste om te worden gefascineerd door de Noord-Italiaanse meren. Onder de fans herinneren we ons ook Sinatra, Madonna en Donatella Versace.

Sting was waarschijnlijk de eerste buitenlandse celebrity om een huis te kopen in Italië, en niet alleen voor de besteding van een paar dagen daar, maar om te leven. Hij kocht een villa dateert uit de zestiende eeuw op slechts 45 minuten van Florence, in de Chianti-streek. Sindsdien heeft hij de villa gerestaureerd en begonnen met een klein bedrijf dat wijn, biologische olijfolie en honing produceert.

Will Smith koos voor een villa in Sermoneta, in de provincie Latina, in het zuiden van het schiereiland, omgeven door olijfbomen en eucalyptus. Orlando Bloom ook koos voor het platteland. Hij kocht een boerderij met weilanden in het noorden van Rome, na een vakantie doorgebracht.

Colin Firth en zijn vrouw hun vakantie doorbrengen in hun huis in Umbrië, omringd door een olijfgaard. Ze verzamelen de olijven met hun handen en zet ze in organische olie die ze geven aan familie en vrienden. Een andere VIP in Umbrië is de cult regisseur George Lucas, de vader van de Star Wars saga. Lucas gekocht en gerestaureerd een oud klooster op de rivier Trasimeno. Hij nodigt vaak beroemdheden en vrienden van Steven Spielberg aan Robert De Niro en Francis Ford Coppola.

Puglia is nooit uit de mode gegaan en heeft een aantal uitstekende huiseigenaren. Helen Mirren heeft gekozen voor vele jaren de Tiggiano platteland voor haar huis. Meryl Streep is eigenaar van een huis in het hart van het Regionaal Natuurpark Costa Otranto.

U verdient een VIP vakantie. Heeft u ons niet gelooft? Breng uw vakantie door in een huis of in een villa in de Toscaanse platteland of door de elegante oever van het Comomeer als George Clooney. Zelfs je kunt voelen als een beroemdheid, live een droom en huren een vakantiehuis in Italië.

Interested by this subject? Read more on these articles ...


plus

The visitors who saw VIPs houden van Italië, are also interested in comfortable apartments.

View »