Wanneer te gaan op vakantie in Italië

Wanneer te gaan op vakantie in Italië? ALTIJD

Wilt u op vakantie in Italië, maar je hoeft geen dagen af in de zomer? Als u denkt dat dit een probleem is, heb je het mis! Elk moment van het jaar is de juiste om Italië te bezoeken. Elk seizoen heeft iets bijzonders te bieden. Elk weekend ontsnapping onvergetelijk en perfect zijn. Geloof je niet? Laat ons bewijzen.

Als je baas je laten gaan op vakantie alleen in de winter, je hebt veel geluk. Heb je ooit gedacht van een skivakantie in Italië? De Italiaanse Alpen zijn perfect om te skiën, snowboarden of voor mooie wandelingen in de natuur. Zelfs de Dolomieten kan de ideale locatie voor uw vakantie, is er een dicht netwerk van pistes en skiliften en honderden goed gemarkeerde paden om te wandelen. De meest populaire Italiaanse wintersportbestemmingen zijn Cortina d'Ampezzo en Courmayeur. Maak je geen zorgen als je niet in staat bent om te skiën. Dit kan de perfecte gelegenheid om te leren! Het is heel gemakkelijk om lessen te nemen op de site. Zorg ervoor dat u warme kleding mee nemen. Het is tijd voor plezier!

In het voorjaar zijn er veel mogelijkheden om een pauze van studies of voor een romantisch uitje in het weekend te nemen. U kunt een mooi appartement huren in een Italiaanse stad en breng een paar ongelooflijke dagen, winkelen, wandelen in een charmante oude stad, eten in een aantal goede restaurants ... In het voorjaar je ben verwend van keuze, er zijn zo veel kansen. In dit seizoen de temperaturen worden verhoogd, de dagen zijn koel en zonnig en de natuur bloeit. Wat kon ontspannen en opnieuw laad je meer dan een spring break langs het Comomeer oevers?

De zomer is aangenaam in elke hoek van de wereld, maar in Italië het is verrassend aangenaam. Hete dagen op zee, kijkend naar de horizon boven de Middellandse Zee, de avonden op het strand, dansen tot de volgende ochtend. Het nachtleven van de Italiaanse steden is altijd zeer rijk en interessant. Er zijn muzikale evenementen of outdoor shows bij te wonen. Veel steden ook outdoor filmprojecties te organiseren. De zomerse sfeer in Italië is magisch, maar maak je geen zorgen als je een vakantie niet kan nemen in de zomer.

Tot slot, wat over Herfst in Italië? Laten we beschrijven in drie woorden: Kleur, wijn, lekker eten. Het weer is koel en zonnig, is het meest geschikt voor trekking en berg liefhebbers. Maak gebruik van deze tijd om de natuurgebieden te bezoeken in heel Italië. Loop door de natuur die verandert van kleur en genieten van de rust die van de landschappen. Dan, worden verrast door de intensiteit van de geuren. Proef de wijn en de specialiteiten van de lokale gastronomie. Vakanties in de herfst? Reizen in Italië, zult u geen spijt van.

Dus, wat denk je nu? Zoals u ziet, elke tijd van het jaar is de juiste is om te vertrekken voor een onvergetelijke vakantie in Italië.

Interested by this subject? Read more on these articles ...


plus

The visitors who saw Wanneer te gaan op vakantie in Italië, are also interested in comfortable apartments.

View »