Herfst in Italië

Italië in de herfst voldoet aan al uw zintuigen

Elk moment van het jaar is het juiste moment om te gaan op vakantie. Maar is het niet nodig om te reizen in de zomer tot een heerlijke tijd door te brengen in Italië. Heb je ooit gedacht van het verlaten in het najaar?

De herfst is een bijzondere tijd om te reizen naar Italië. Uw elke zin zal worden voldaan: uw ogen zal worden gevuld met de heldere landschap kleuren, zal uw neus blij zijn met de geur van rijp fruit en wijn. Uw smaakpapillen dan zal de culinaire hoogstandjes van de traditionele Italiaanse keuken te proeven tijdens de dorpsfeesten vieren het einde van de oogst.

Na de zomer wordt het landschap een schilderij met prachtig kleuren. In Noord- en Midden-Italië bossen zijn gekleurd in alle mogelijke tinten van rood en oranje: saffraan, pompoen, roest, brons, goud, paars, karmozijnrood, magenta, mosterd, oker ...
In het zuiden van het schiereiland het kleurenpalet is meer delicate maar even geweldig. De diepe groene bladeren van citrus wordt zilver en past perfect in de bladeren van de olijfbomen, lavendel en rozemarijn. Herfsten natuurlijke spektakel is een goede reden om te gaan op vakantie in Italië tijdens dit seizoen.

De herfst is wijn seizoen. Proef heerlijke Italiaanse gerechten begeleid door een lokale wijn. Laat geuren en smaken overweldigen. In september en oktober in elke hoek van Italië te vieren ze lokale festivals voor het einde van de oogst. U bent waarschijnlijk om deel te nemen in een 'sagra ". De "sagra" is een dorp festival gewijd aan een typisch product van de regio, zoals kastanje, truffels, kaas, wijn.

Het herfstweer, koel en zonnig, is het meest geschikt voor trekking liefhebbers. Maak gebruik van deze tijd om de beschermde natuurparken in de Apennijnen te bezoeken. Je zult beren en wolven in hun natuurlijke habitat te zien.
Houdt u van vogels spotten? Er zijn tal van natuurgebieden die u kunt bezoeken. Breng een onvergetelijke dag wandelen langs de paden van het reservaat wordt omgeven door de natuur. Kijk naar de grote hoeveelheid soorten samenkomen en de voorbereiding van de migratie.

Ontdek Italië in de herfst. Laat u verrassen door de intensiteit van de kleuren en geuren. Profiteer van het seizoen om de lokale keuken te proeven. Quality time doorbrengen in contact met de natuur en genieten van de rust die het uitzicht vult.
Je zult er geen spijt te gaan op vakantie in het najaar.


plus

The visitors who saw Herfst in Italië, are also interested in comfortable apartments.

View »