6 dingen te zien in een dag in Milaan

Een dag in Milaan

Bent u op vakantie in Lombardije en u niet wilt dat u een van de attracties missen? Met een beetje organisatie, kunt u het doen! Wijden een dag om de stad Milaan.

Milan is een geweldige stad, is de hoofdstad van de Italiaanse mode en gastheer van de EXPO 2015. Naar Milaan te bezoeken in één dag, bereik de stad met de trein in de vroege ochtend, en gebruik van de metro naar het centrum. Uw eerste stop is de makkelijkste, de Duomo. De Duomo is het symbool van Milaan, het is een prachtige gotische kathedraal met 135 torens, gebouwd aan het einde van 1300 in het Piazza Vittorio Emanuele II.

[Duomo plein]

The Gallery is een overdekte wandelgang dat de Duomo en het La Scala Theater verbindt. Het werd gebouwd in 1865. The Gallery herbergt een aantal van de meest luxueuze boetieks en restaurants in Milaan. De Duomo gebied is ook een paradijs voor shoppers. In Via Torino en Corso Vittorio Emanuele vindt u de grote merken van de kleding. alleen voor fashion addicts: de exclusieve modewijk Via Montenapoleone, de Corso Venezia, Via Manzoni en Via della Spiga.

[Vittorio Emanuele Gallery]

Van Piazza Duomo, te voet of met de metro, bereikt u het Castello Sforzesco, het middelpunt van de middeleeuwse Milaan, niet te missen. Nu kunt u kiezen tussen een interessant bezoek aan het kasteel, het museum, of een wandeling maken in het Parco Sempione, de grootste groene omgeving van het Castello Sforzesco.

[Castle "Sforzesco"]

Het Sempione Park is waar de lokale bevolking en toeristen ontspannen. Het herbergt de Civic Arena en de Boog van de Vrede. Bent u een kunstliefhebber? Met een korte wandeling van het Parco Sempione, zult u de kerk van Santa Maria delle Grazie, UNESCO erfgoed te bereiken. Hier, is het Leonardo da Vinci fresco van het Laatste Avondmaal.

[Sempione Park]

Uw dag in Milaan kan eindigen met een bezoek aan de grachten, de oude waterwegen van de stad. Vanaf het aperitief uur worden ze het centrum van Milaan nachtleven. Vanuit de "Navigli" gebied, Milan lijkt een stad van het verleden, waar elke hoek is kenmerkend. Elke laatste zondag van de maand pittoreske markten plaatsvinden, niet te missen.

[Navigli]

Milaan is de stad gastheer van de 2015 World's Fair.
Het gekozen thema is "Het voeden van de Planeet, Energie voor het Leven". Inclusief alles met betrekking tot voedsel, van voedsel onderwijs tot ernstige voedseltekorten invloed sommige gebieden van de wereld, om GM Os. Als u in Milaan bent, ga dan naar de EXPO en eens een kijkje op de tribunes.

[EXPO 2015 in Milaan]

Heb je slechts een dag naar Milaan te bezoeken? Dit zijn de 6 attracties die u niet mag missen. Geniet van uw bezoek! Hier kunt u alle foto's van ons bezoek naar Milaan te zien.


plus

The visitors who saw 6 dingen te zien in een dag in Milaan, are also interested in comfortable apartments.

View »