Milaan Expo 2015

Een bezoek aan de Expo 2015 in Milaan

Bent u het denken over te gaan op vakantie in het noorden van Italië tussen mei en oktober? Doe het! Er is een evenement dat u niet mag missen. Het is een enorme, unieke gebeurtenis. Deelnemers zijn uit meer dan 140 landen wereldwijd. Er zal voedsel, design, architectuur, geluiden, smaken, kleuren. Wat is het? 3 woorden: EXPO Milan 2015.

De Wereldtentoonstelling 2015 thema is "Het voeden van de Planeet, Energie voor het Leven". De tentoonstelling terrein beslaat een oppervlakte van meer dan 150.000 vierkante meter, dus het zal moeilijk zijn om alles te zien. Twee belangrijke tips: Draag comfortabele schoenen en arm jezelf met een kaart bij de ingang.

De planning van uw bezoek aan de EXPO is bijna onmogelijk, er zijn gewoon te veel dingen te zien. Daarom stellen wij voor dat je niet te veel zorgen. Als je niet specifieke belangen in bepaalde onderwerpen hebben, volg gewoon je inspiratie in de keuze van wat te zien, en plezier hebben.

U kunt een pad op de kaart dat alle stands u nieuwsgierig om te bezoeken zijn raakt traceren. Je gaat lopen de hele dag dus bespaar je energie, het vermijden terug te gaan naar waar je al bent geweest. Stoppen vaak om uw voeten te rusten en om versnaperingen te nemen. Er zijn vele kiosken en stalletjes waar u gerechten kunt proeven van over de hele wereld of gewoon een aantal straat eten.

Kiezen welke staat om te bezoeken, is zeer relatief. Er zijn geen stands niet te missen of te vermijden. Bijvoorbeeld, als u de EXPO met kinderen te bezoeken, een uitstapje maken naar de Braziliaanse, de Estse en Nederland 'stands. U zult grote netwerken die je kunt klimmen, vreemde schommels en andere leuke installaties te vinden. Hou je van wijn proeven? Het Italiaanse paviljoen is voor u. Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven de bijen 'is? Bezoek de stand van Engeland en een reusachtige bijenkorf binnen gaan.

Elke dag zijn er allerlei evenementen, in de line-up voor alle smaken en interesses. De EXPO 2015 is een uitstekende gelegenheid om te leren, te proeven iets nieuws, en plezier hebben. Kun je niet gaan er in de ochtend? Geen probleem. U kunt een heel speciale avond doorbrengen. Het ticket is goedkoper in de avonden en je zal spectaculaire lichtshows zien.

Hier kunt u foto's over ons bezoek aan de Expo 2015 vinden.


plus

The visitors who saw Milaan Expo 2015, are also interested in comfortable apartments.

View »