Comomeer vakantie

Vakantie aan het Comomeer

Franz Liszt was bekend met de romantische zonsondergang aan het Comomeer. Die magische momenten, kunt u ze leven terwijl op vakantie op deze kusten!
Hij schreef: "... als je schrijft het verhaal van twee gelukkige geliefden zet het aan de oevers van het meer."

Of u ontsnappen voor een romantisch uitje of u vertrekt met uw hele familie, het Comomeer is de perfecte setting voor uw onvergetelijke herinneringen samen.
Wilt u een pauze van je studie nemen en hebben plezier op het strand met je vrienden? Of, omgekeerd, bent u op zoek naar rust en stilte te eindigen het schrijven van uw boek? Comomeer is altijd het juiste antwoord. Gelooft u ons niet?

De echte schoonheid van het Comomeer ligt in het feit dat in een paar kilometers is omsluit een buitengewone verscheidenheid van omgevingen. Het gaat van een rustige oever van het meer naar een berg bijna wild, van de Alpen dal naar de heuvels met uitzicht op de wijngaarden.
Van Chic lokale en het strand partijen, naar de skipistes een paar uur rijden met de auto.

Tijdens deze vakantie u heeft een gids nodig. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u zal worden verwend met een keuze. Surfen door onze site om activiteiten voor de week te plannen. Ontdek bijzondere locaties en outdoor sporten die u kunt hebben plezier doen.

HOE UW VERBLIJF AAN HET MEER ONVERGETELIJK TE MAKEN?
ZOEK HET UIT HIER!


plus

The visitors who saw Comomeer vakantie, are also interested in comfortable apartments.

View »