Privé appartementen Santa Maria

Santa Maria Ort Santa Maria Ort Santa Maria Ort

Santa Maria

Santa Maria is aantrekkelijk door haar authenticiteit en haar ligging aan het Comomeer. Het dorp valt onder de gemeenschap San Siro en ligt op ongeveer 6 km ten noorden van Menaggio en 13 km ten zuiden van Gravedona.

Een mooi ligstrand (kiezel) bevindt zich in de buurt van de kerk. Vanaf Santa Maria loopt een boulevard tot na Rezzonico en Acquaseria, zodat U heerlijk langs het Comomeer kunt wandelen.

Santa Maria heeft ook een mooie, goed bewaard gebleven kerk: S.Maria Assunta, uit de 15e eeuw, een aantal goede restaurants en een kleine supermarkt. Voor de grote inkopen ligt Menaggio of Dongo (8 km) in e buurt.

Het dorp is een ideaal uitgangspunt voor eenvoudige tot zware wandelingen of mountainbiketochten. Bijvoorbeeld op de top van de Monte Grona (1756 m, vanwaar U een panoramisch uitzicht heeft) of de Monte Bregagno (2107 m); langs de 'Via dei Monti Lariani' op 700-1200 m hoogte door de bossen en langs oude weilanden, met een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeveing van het Comomeer.


Favorieten

Voorjaarskorting 15%

Voor reizen tussen 18.05.2024 - 30.06.2024 met een minimale huurperiode van 6 dagen geven wij u een voorjaarskorting van 15%.

 

Vermeld eenvoudigweg “LENTEKORTING 15%” in het veld “Aanvullende informatie” tijdens het boeken. Wij brengen dan 15% van uw boekingsbedrag af. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Nu zeer actueel

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Santa Maria » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw