Privé appartementen Santa Maria

Santa Maria Ort Santa Maria Ort Santa Maria Ort

Santa Maria

Santa Maria is aantrekkelijk door haar authenticiteit en haar ligging aan het Comomeer. Het dorp valt onder de gemeenschap San Siro en ligt op ongeveer 6 km ten noorden van Menaggio en 13 km ten zuiden van Gravedona.

Een mooi ligstrand (kiezel) bevindt zich in de buurt van de kerk. Vanaf Santa Maria loopt een boulevard tot na Rezzonico en Acquaseria, zodat U heerlijk langs het Comomeer kunt wandelen.

Santa Maria heeft ook een mooie, goed bewaard gebleven kerk: S.Maria Assunta, uit de 15e eeuw, een aantal goede restaurants en een kleine supermarkt. Voor de grote inkopen ligt Menaggio of Dongo (8 km) in e buurt.

Het dorp is een ideaal uitgangspunt voor eenvoudige tot zware wandelingen of mountainbiketochten. Bijvoorbeeld op de top van de Monte Grona (1756 m, vanwaar U een panoramisch uitzicht heeft) of de Monte Bregagno (2107 m); langs de 'Via dei Monti Lariani' op 700-1200 m hoogte door de bossen en langs oude weilanden, met een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeveing van het Comomeer.

Favorieten

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Santa Maria » Reset alle invoer

No holiday accommodation found

To your specified search criteria and/or your arrival date no available holiday houses or apartments have been found.

Please reduce the search criteria or specify a different duration and start the search again.

« Retour et recommencez