Privé appartementen Meina

Meina Ort Meina Ort Meina Ort

Meina

Het dorp Meina heeft ongeveer 2500 inwoners (2011) en is gelegen aan de Italiaanse westkust van het Lago Maggiore, en behoort tot de provincie Novara in de regio Piemonte.

Meina aan het Lago Maggiore is de perfecte plek om uw reizen rond het meer en haar omgeving te starten. Bezienswaardig is het historische centrum van Meina en ook de Torre Gatti Grami (ex apotheek).

De dichtstbijzijnde grote steden zijn Lesa in het noorden 4 km, en Arona in het zuiden Arona 3km. Deze plaatsen bieden mooie winkels, en ook zeer interessante karakteristieke bars en restaurants, alle soorten winkels voor de dagelijkse behoeften, evenals winkelcentra en outlets.

Omgeven door een adembenemend panorama kunt u alleen verliefd worden op dit gebied. Moeder Natuur heeft aan alles gedacht hier: het meer en een magische berglandschap met elkaar verbonden. Het is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes rond het Lago Maggiore, maar ook verder weg, plaatsen zoals het Comomeer en het Meer van Lugano ,Milaan en Turijn zijn gemakkelijk te bereiken.

Degenen die willen de zware klim naar de bergen te vermijden, kan ze ook gemakkelijk toegang tot de kabelbaan, zweven en start uw eerste wandeling vanaf daar. Bijvoorbeeld, kabelbanen vertrekken vanaf Stresaauf naar Mottarone, van Laveno naar de Sasso di Ferro en van Locarno naar Cimetta.

Afstanden:
Arona 3 km, Stresa 12 km, Verbania 22 km. Malpensa Airport ligt op slechts een paar kilometer van Meina afstand en de Ligurische Rivièra met Genua en de Cinque Terre in minder dan 2 uur worden bereikt.


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Piemont, Meina » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw