Privé appartementen Germignaga

Germignaga Ort Germignaga Ort Germignaga Ort

Germignaga

Germignaga is een stadje met 3799 inwoners (vanaf 2012) in de provincie Varese (Lombardije) in Italië. Het dorp Gremignaga ligt aan de monding van de rivieren Tresa en Margorabbia aan het Lago Maggiore dichtbij Luino.

Het milde klimaat van het meer is ideaal om te zwemmen, duiken, zeilen, surfen, vissen of gewoon ontspannen.

Naburige gemeenschappen van Germignaga zijn Brezzo di Bedero, Brissago Valtravaglia, Cannero Riviera, Luino en Porto Valtravaglia.

Interessante plek in het gebied

 A belangrijkste attractie van Germignaga is de parochiekerk van San Giovanni Battista met een orgel van Francesco Carnisi uit het jaar 1852.

Het fietspad dat slingert enkele kilometers voornamelijk in de wijk Premaggio langs de rivier Margorabbia en attente fietsers kijkt uit over een fantastisch landschap.

De Boschetto, is het trefpunt voor alle festivals, maar kan ook op een ander moment worden bezocht. Het is uitgerust met wandelpaden en een dennenbos aan de oever van het meer.


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Germignaga » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw