Privé appartementen Stresa

Stresa Ort Stresa Ort Stresa Ort

Stresa

Stresa is een kuuroord met 4.758 inwoners (vanaf 2012) in de provincie Verbano-Cusio-Ossola op de westelijke oever van het Lago Maggiore (Piemonte) op de Simplon spoorlijn Domodossola - Milaan. Stresa ligt op 200 meter boven de zeespiegel en heeft een oppervlakte van 33 km².

De wijken van Stresa Brisino, Isola Bella (zie ook Borromeus-eilanden), Isola dei Pescatori (zie ook Borromeus-eilanden), La Sacca, Levo, Lido en Mottarone. Alle Borromeus-eilanden, behalve Isolino di San Giovanni behoren tot de gemeente Stresa.

De naburige gemeenten zijn Baveno, Belgirate, Brovello-Carpugnino, Gignese, Gravellona Toce, Laveno-Mombello (VA), Leggiuno (VA), Lesa (NO), Omegna en Verbania. Nabijgelegen Stresa ligt de 1491 meter hoge berg Mottarone.

Toerisme
In het midden van de 19e eeuw werd Stresa aangesloten op het schip verkeer op het Lago Maggiore, terwijl in tijden Stendhal's je nog moest beginnen in Sesto Calende of in Arona om de Borromeus-eilanden te bereiken.

Vandaag in Stresa vindt u het aanbod van bed & breakfasts tot luxe hotel accommodatie en een brede selectie aan winkels, restaurants en cafés te vinden. In 1906 na de voltooiing van de Simplon spoortunnel, de eerste treinen gestopt die aangesloten Parijs met Milan. In de directe omgeving van Stresa is de Villa Pallavicino, die werd gebouwd in de 2e helft van de 19e eeuw door de adellijke familie Pallavicino in de klassieke stijl. Het is gelegen in een 16 hectare pittoreske park met een kleine dierentuin.


Favorieten

50€ GEGEVEN + Speciale weekkorting

Boekt u voor 5 dagen of meer, dan ontvangt u van ons een “voucher van 50 euro”, die u bij boeking vóór 29 februari 2024 kunt inwisselen.
En voor reizen tussen 7 april 2024 en 4 mei 2024 met een minimale huurperiode van 7 dagen 10% speciale weekkorting.

Vermeld eenvoudigweg "PROMOCODE 0124" of "10% SPECIALE WEEKKORTING" in het veld "Aanvullende informatie" tijdens het boeken. Wij brengen dan de 50 euro/10% in mindering op uw boekingsbedrag. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Gevonden 2 objecten: Piemont, , Stresa » Reset alle invoer


Casa Binda 496

Appartement in Stresa

Lake Maggiore, Piemont, Italië


7 3 1
150 m2

per week van 831 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!

Casa Portici 576

Appartement in Stresa

Lake Maggiore, Piemont, Italië


7 2 2
70 m2

per week van 625 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!