Privé appartementen Sorico

Sorico Ort Sorico Ort Sorico Ort

Sorico

Sorico is een levendig dorp aan het Comomeer met enkele restaurant en alle nodige winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Het is ook het meest noordelijke dorp aan het Comomeer en de rivier de Mera en is praktisch samengebouwd met Gera Lario, waar een grote nieuwe sporthaven ligt.

De uitgestrekte weiden en rietzones bij Sorico bieden een aangenaam beeld en bieden een lang ligstrand. Een mooi en vlak strand ligt op ongeveer 80 meter van het dorpsplein en is vrij toegankelijk. Het zandstrand van Pian di Spagna bij het Comomeer is in slechts 5 minuten met de auto te bereiken.

Sorico heeft goede restaurants en bars en een levensmiddelenwinkel voor de dagelijkse behoefte. Voor de grote inkopen is er het winkelcentrum 'IPERAL' op slechts 3 km afstand.

In de zomer worden er evenementen met live-muziek georganiseerd bij het sportcentrum van de gemeente.

Bedoi, district bij San Bartolomeo:

Het district Bedoi op 1100 meter hoogte, is een historisch zomerdorp op een zonneterras met een indrukwekkend uitzicht en ligt op slechts 20 minuten rijden boven Sorico. Hier vindt U ook het Agriturismo boerderij-hotel Giacomino, een ideaal uitgangspunt voor wandel- en mountainbikeroutes, die zich ook precies op de wandelroute 'Via dei Monti Lariani' bevindt.

District Dascio:

Verder noordwaarts, een beetje buiten het dorpscentrum van Sorico ligt het vlakke Pian di Spagna met het natuurreservaat en het kleine dorp Dascio aan het Lago di Mezzola, die tot de gemeente Sorico behoort. Vanuit hier kunt U een mooie wandeling naar de kerk San Fedelino ondernemen.

Bezienswaardigheden in het dorp en de omgeving:

De kerk Santuario di Miro staat onmisbaar op een hoogte van ongeveer 300 meter op een berghelling. Bezienswaardig zijn de fresco's uit de 16e eeuw, die nog goed bewaard zijn gebleven. Een wandelpad 'Percorso storico' begint bij de doorgaande weg tegenover het benzinestation en leidt langs de Middeleeuwse toren naar het heiligdom erboven.

Valtellina, diverse mooie plaatsen aan de oostzijde van het Comomeer, het natuurgebied Pian di Spagna en vele andere interessante plaatsen bereikt U makkelijk en snel vanaf Sorico.

 


Favorieten

Voorjaarskorting 15%

Voor reizen tussen 18.05.2024 - 30.06.2024 met een minimale huurperiode van 6 dagen geven wij u een voorjaarskorting van 15%.

 

Vermeld eenvoudigweg “LENTEKORTING 15%” in het veld “Aanvullende informatie” tijdens het boeken. Wij brengen dan 15% van uw boekingsbedrag af. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Nu zeer actueel

Gevonden 2 objecten: Lombardy, , Sorico » Reset alle invoer


Agriturismo Giacomino Typ 2

Agriturismo Hotel B&B in Sorico

Comomeer, Lombardy, Italië


3 1 1
30 m2

per week van 700 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!

Agriturismo Giacomino Typ 1

klantbeoordelingen

Agriturismo Hotel B&B in Sorico

Comomeer, Lombardy, Italië


2 1 1
15 m2

per week van 700 €

plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!