Heiraten am Comer See

Trouwen op het Comomeer

Trouwen in mooie film scénes op het Comomeer. Trouwen in Italië aan het Comomeer Is een Trend. De paradies Lago di Como is prachtig gelegen in het midden van hoge bergen. Een duidelijke blauw met veel diepte duikt op in een ongebruikelijke vorm, een omgekeerde Y. De meest populaire plek is Bellagio, waar smalle straatjes, winkels, bars, cafes nodigen u uit om te winkelen en te verwennen. Maar er zijn andere plaatsen rond het meer te ontdekken: dezelfde gezichten Varenna. 2 tot 3 historische viila's met hun liefdevol gerenoveerde kamers met veel charme, tuin en aitijd een blik op het meer.


Heiraten am Comer See

Boot huren gemakkelijk gemaakt

Boot huren gemakkelijk gemaakt.. Ook u kunt genieten van deze unieke ervaring van het zeilen aan het Comomeer voor een paar uur op het meer te varen. Wees erbij om de grote herenhuizen van het meer, of gewoon voor het zwemmen zien. Comolake Homes Vakantiewoningen biedt hun gasten in samenwerking met Comolakeboats de mogelijkheid van diverse niet-gelicentieerde (in Italië tot 40 pk) of in licentie vereist boten te gebruiken. De boten worden getest CEE technisch up-to-date en volledig uitgerust met alle veiligheidsvoorzieningen voor een goede navigatie. De operationele basis van Comolakeboats bootverhuur ligt direct aan het meer weg Via Antica Regina 36, op slechts 300 meter van het dorpscentrum van Domaso naar Gera Lario.
Contactpersoon voor de boot reserveren is onze Care team, beschikbaar van maandag tot zaterdag 09:00 tot 19:00. Telefoon: 0041 79 678 14 36.


Reiseversicherung

Reisverzekering

Gemoedsrust op vakantie? Geen probleem met onze online Reisevericherungen:
-Bagage verzekering
-Annuleringsverzekering voor uw vakantiewoning
-Airline Insolventie Protection (AIP)
-Travel-wet bescherming
...en meer bruikbaar Verzekeringen.
Onze partner is de European Travel Insurance Group. Wij hebben gecontroleerd de tarieven met andere bedrijven en de ADAC raadt dit bedrijf.
Online bestellen is zeer eenvoudig, u zult de juiste prijs voor de gewenste prestaties gemeld worden. Hier kunt u snel de juiste reisverzekering direct online afsluiten - klikt op de knop:

Online verzekering vorm


Urlaubs Planung

School Data

Om u te helpen het plannen van uw perfecte vakantie, een kijkje hieronder te nemen op onze handige tabel om de data die u nodig hebt te vinden. En waarom dan niet volgen van de Iinks om te heipen uw perfecte vakantiehuis ? Om u te helpen het plannen van uw perfecte vakantie, een kijkje hieronder te nemen op onze handige tabel om de data die u nodig hebt te vinden. En waarom dan niet volgen van de Iinks om te heipen uw perfecte vakantiehuis?

zie: Schoolvakanties


Restaurant Lacanottieri

Restaurant Tip

De Restaurant La Canottieri staat bekend voor de goed onderhouden gezelligheid en culinaire hoogstandjes. Deze variëren van kleine hapjes, naar pizza en heeft een rijke menu tot een heerlijke koffie en gebak in de namiddag.
Op zonnige dagen, een echte vondst: een groot terras aan het meer direct aan het water met een prachtig uitzicht op het Comomeer. De La Canottieri is een geweldige plek om de zomer zon te genieten. Laat u verwennen in de kullinarisch maritieme fíair en verfijnde sfeer vanl het nieuw ontworpen huis.
AIs je plotselinge Iust merken door de mooie uitzicht op het Comomeer op een tocht in een boot op het meer, u kun makkelijk aansluiten maken met de zuster operatie Comolakeboat een motorboot huren.
Openingstijden: 11. maart - 31. mei, von 7,30 bis 22,30, elke dag open behalve op dinsdag.
1.juni - 30. september, van 7.30 tot 22.30, de hele dag open.
Adres:
Ristorante La Canottieri
Antica Via Regina 36
22013 Domaso (CO)
Phone +39 034496030


no image

Voorwaarden voor Vouchers

-Vouchers zijn alleeri geldig voor de opgegeven domiciliëring en de gerapporteerde prijzen.
-Cash-en wederverkoop (veiling) zijn uitgesloten.
-Per-persoon en per boeking, kan slechts een coupon worden ingewisseld.
-De voucher kan niet worden gesplitst.
-Diverse coupons en kortingen kunnen niet worden gecombineerd met speciale aanbiedingen, last minute, vroegboekkorting of vrije dagen.
-Vouchers kunnen niet in rekening worden gebracht tegen de annuleringskosten in rekening gebracht.

Zo kunt uw voucher inwisselen:
Vul de coupon code tijdens de online boeking in de "Enter coupon nummer" of bel ons op deze telefoon. De korting wordt in mindering gebracht op het factuurbedrag.
Vouchers voor geselecteerde accommodatie zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


Wetter

Weer

Uw huidige weer - met de verwachtingen voor Italië: Lake Como / Comomeer, Abruzzo, Sicilië en Sardinië.

Lees meer


no image

Klant beoordelingen

Stel uw eigen beoordelingen
Als u een vakantie bij ons boekt, ontvangt u uw terugkeer een e-mail.
Daarin krijg je per link de kans om u eigen tips te leggen aan uw accommodatie en uw bestemming.
Kijk maar eens wat onze klanten zijn aangegaan in het gastenboek.

Deze manier om het gastenboek!