Privé appartementen Colico

Colico Ort Colico Ort Colico Ort

Colico

Colico aan het Como meer, is een zonnig, levendig dorp met goede restaurants, bars en een discotheek. Het dorpscentrum van Colico met kleine winkeltjes, de boulevard en het strand zijn te voet of per fiets te bereiken.

In Colico zijn diverse inkoop mogelijkheden. Op ongeveer 1 km van Colico ligt een groot winkelcentrum: Iperal Fuentes waar je diverse grote inkopen kunt doen.

Er zijn diverse sportmogelijkheden in het dorp, zoals tennissen, zeilen, surfen, motorboot varen en zwemmen. Ook is Colico een ideaal uitgangspunt voor diegene die wil wandelen of mountainbiken. Daarnaast kun je vanuit Colico met de veerpont naar diverse andere plaatsen aan het Como meer.

Vanaf het kleine dorps station vertrekt een trein die naar Milaan gaat. Onderweg kun je genieten van uitzicht op het meer. Ook vertrekt er vanaf hier een trein richting Chiavenna/ Sondrio.


Favorieten

Voorjaarskorting 15%

Voor reizen tussen 18.05.2024 - 30.06.2024 met een minimale huurperiode van 6 dagen geven wij u een voorjaarskorting van 15%.

 

Vermeld eenvoudigweg “LENTEKORTING 15%” in het veld “Aanvullende informatie” tijdens het boeken. Wij brengen dan 15% van uw boekingsbedrag af. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Nu zeer actueel

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Colico » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw