Veelgestelde vragen


Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en de juiste antwoorden.

We hopen dat u kunt gebruiken om u te begeleiden in uw vakantie planning en voorbereiding en de best mogelijke ondersteuning.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe kan ik een vakantie appartement of een huis boeken?

Hulp bij online boeken: Het boekingsproces is heel eenvoudig en bestaat uit de volgende stappen::

1.Aanbieding venster:
AIs je eenmaal hebt gevonden een piek om te wonen, kunt u op de detailpagina, prijzen, extra opties en beschikbaarheid controleren, en dan op de knop “Online boeken” klikken. 
Selecteer uw gewenste aankomst-en vertrek datem, wordt de reisperiode wordt in groen gemarkeerd.
Dan geef het aantal personen en de gewenste extra opties [bijv. Babybedje of hond] aan.
De huur wordt dan angeziegt. KIik op “Volgende’

2. Persoonlijke gegevens venster:
In stap 2, vragen wij u cm informatie over jezelf en de gewenste betalingsmethode. Voor last minute boekingen kan alleen worden betaald met een creditcard.
Boven zijn er nu die van u eerder ingevoerde gegevens, zoals: Objekt, Extras, Personen, prijs en vooraf betaalde bedrag. Voer nu de informatie die nodig is voor online boeken, uw persoonlijke informatie.
De reservering systeem toont rode strepen op welke gegevens nog nodig zijn. In de Iaagste veld „opmerkingen“ Je hebben de mogelijkheid ons te laten weten uw aanvullende wensen of opmerkingen.
Bevestigen alsjeblieft onze Algemene Voorwaarden (AV) en dan zouden we u vragen om veiligheidsredenen [spam] om de Sichercheitsscode in te voeren.
KIik nu op “Volgende” cm uw online boeking in te dienen. AIs er iets niet in overeenstemming met het systeem is, meldt het online systeem in rood de fouten te corrigeren

3. Bevestiging venster:
In stap 3 verschijnt automatisch de online reserveringsbevestiging en je ziet alle details weer. Je heb nu de optie om uw online reserveringsbevestiging direct af te drukken.

LET OP - BELANGRIJK!

Uw Reservering [online-Boeken] wordt door ons persoonlijk gecontroleerd, moeten we nog vragen hebben, dan zullen wij contact opnemen.
U ontvangt dan een bevestiging, die vervolgens moet worden bevestigd door jou.
U ontvangt dan een e-mail met een bevestiging Iink. Pas na het versturen van de bevestigingslink uw onllne reserveringsproces is afgerond.
Neem bij vragen contact op met ons serviceteam.
U kunt ons van maandag t / m zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur bereiken op: Telefoon +41 79678 14 36
E-mail: comolakehomes@gmail.com
Wij wensen u veel vakantie-anticipatje!