Boottocht op het Comomeer

Tremezzo, Bellagio, Varenna, een boottocht over het Comomeer

Een prachtige cruise op het Comomeer is, zonder twijfel, een geweldige manier om te ontspannen tijdens een weekend weg of een korte vakantie in Noord-Italië. Dankzij het milde klimaat en de prachtige landschappen, dit gebied is de favoriete bestemming voor elite toerisme gedurende ten minste drie eeuwen.

Navigatie op het meer is ook synoniem met raffinement, elegantie en stijl. Stop bij Bellagio voor een romantische wandeling door de pittoreske straten en, misschien, te winkelen in de exclusieve winkels.

Een boottocht of een veerboot reis is ook een aangename manier te bewonderen vanuit een bevoorrechte perspectief van de kleine dorpjes op de meren oevers, de oude villa's en hun botanische tuinen, vaak niet te zien vanaf de kust. Villa Carlotta, bijvoorbeeld, met zijn enorme botanische tuin, is een bestemming voor bezoekers uit de hele wereld. Dan zijn er de Villa Serbelloni en Villa Melzi in Bellagio, Villa Monastero in Varenna, Villa Balbianello in Lenno, Villa Vigoni in Menaggio.

Tijdens je reis op het meer vindt u ook de gevels van Villa Oleandra, het beroemde zomerresidentie van de Amerikaanse acteur George Clooney. Als je geluk hebt kan je zelfs zien een aantal beroemde gasten wandeling op het terras met uitzicht op het meer.

De veerboot is een pittoresk vervoermiddel voor een aangename dag op het meer, maar niet de enige. Als je wilt jezelf te bevrijden van het transport schema's en een beetje intimiteit, kunt u gemakkelijk een speedboot huren door de vele particuliere bedrijven in het gebied.

Er zijn maar weinig plaatsen dat zijn romantischer dan het Comomeer en het mooiste is Bellagio. Bekend als "de parel van het meer", de straten van het dorpje bieden een karakteristiek uitzicht. In Bellagio zijn er hotels, chique restaurants en elegante winkels waar u kunt genieten van een beetje winkelen in stijl.

Ook Varenna is een must-see dorp. Het is aan de andere tak van het Comomeer, de Lecco één. Ondanks het feit dat het minder beroemde is dan Bellagio, het is nog steeds erg leuk en romantisch.
Sightseeing in Varenna: Villa Monastero, een voormalige residentie, prachtig ingericht met prachtige tuinen. De wandeling door het park is ongeveer twee kilometer lang en mooi praktisch het hele jaar door.

Wilt u uw geliefde verrassen met een romantisch uitje, ver van de stress? Of wilt u een ontspannende vakantie door te brengen in een elegante wijk setting in de Italiaanse pre-Alpen? Comomeer is waar je naartoe wilt.

Hier kunt u alle foto's van onze boottocht over het Comomeer te zien.


plus

The visitors who saw Boottocht op het Comomeer, are also interested in comfortable apartments.

View »