Privé appartementen Dorio

Dorio Ort Dorio Ort Dorio Ort

Dorio

Dorio ligt op slechts 5 km van Colico en slechts ongeveer 2 km ten zuiden van Olgiasca een schiereiland aan de voet van de berg Legnoncino. De klimatologische omstandigheden zijn gunstig voor eeuwen de teelt van olijfbomen, wijnranken en laurier.

Het dorp Dorio bestaat uit de districten Torchiedo, Rivetta, Panico en Garavina. In Dorio je hebt de mogelijkheid om vele sportieve activiteite te doen, zoals klimmen, wandelen en watersporten.

Attracties

Een tocht door de smalle historische straatjes van Dorio zal u inspireren. Niet te missen is de Abbazia di Piona dichtbij op de Olgiasca schiereiland. Er is een prachtige kloostertuin. De monniken produceren likeur, jam, natuurlijke cosmetica en natuurlijke remedies zelf en verkopen het in het klooster winkel.


Favorieten

Herfst korting 10%

Voor reizen tussen 01.10.2024 - 01.11.2024 met een minimale huurperiode van 7 dagen geven wij u een Herfstkorting van 10%.

 

Vermeld eenvoudigweg “HERFSTKORTING 10%” in het veld “Aanvullende informatie” tijdens het boeken. Wij brengen dan 10% van uw boekingsbedrag af. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Nu zeer actueel

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Dorio » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw