Privé appartementen Musso

Musso Ort Musso Ort Musso Ort

Musso

Musso is een klein dorp aan het Comomeer en ligt zuidwaarts van Dongo, aan de Noordelijke oever van het Comomeer. Het kleine, kronkelige centrum ligt op een uitstekende rots in het meer.

Het dorp ligt op een helling, boven een mooi, rustig woongebied ten midden van groen. Een smal bergweggetje brengt U naar de bergweiden. Musso en Pianello del Lario zijn dankzij en tunnel door de bergen de enige dorpen langs het Comomeer waar geen straat is met continu doorgaangtverkeer. Musso is aangenaam stil en ongerept, afwisselend met veel groen en deels in een landelijke omgeving. De nieuwe mooie boulevard tussen de twee plaatsen nodigt uit tot wandelen (alleen voor voetgangers).

Musso heeft enkele goede restaurants en een kleine levensmiddelenwinkel. Voor de grote inkopen kunt U naar Gravedona of Dongo (4 km) gaan. Het dorp Musso is ook een ideaal uitgangspunt voor wandel- en mountainbiketochten.


Favorieten

Boeking met gratis annulering

Boek uw vakantie met een gerust hart! Bij een inreisverbod kunt u uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren!

Geldig voor boekingen in 2021 met de start van de reis van 1 mei tot 31 december 2021. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

 

 

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Musso » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw