Privé appartementen Acquaseria

Acquaseria Ort Acquaseria Ort Acquaseria Ort

Acquaseria

Acquaseria is het belangrijkste dorp in de gemeente San Siro sinds 2003 en is aan de west kust van het Como meer, dichtbij Menaggio.

Acquaseria is authentiek en ligt aan het Como meer op slechts 5 km ten noorden van Menaggio en 9 km ten zuiden van Dongo. Het dorp licht centraal en dichtbij diverse bezienswaardigheden zoals beroemde villa's waaronder Villa Carlotta in Tremezzo en Villa la Collina in Cadenabbia, een favoriete vakantiebestemming van de voormalige bondskanselier Adenauer.

Net buiten Acquaseria, maar nog steeds in de gemeente San Siro, op een romantische locatie aan het meer, ligt Villa Gaeta. Deze villa is bekend als het decor voor de James Bond film Casino Royal.

In Acquaseria vind je prachtige stranden (kiezel) en een boulevard tot aan Rezzonico. Daarnaast is het dorp ook een ideaal uitgangspunt voor wandelen en mountainbiken.

Het kleine, traditionele dorp Acquaseria ligt direct aan het Como meer en heeft verschillende restaurants en bars. Ook zijn er een aantal kleine winkeltjes en een oude kerk. Voor de grote inkopen moet je naar Menaggio of Dongo gaan.

Favorieten

Gevonden 2 objecten: Lombardy, , Acquaseria » Reset alle invoer


Casa Ortensia Secondo

customer review

Appartement in Acquaseria

Comomeer, Lombardy, Italië


4 1 1
40 m2

per week van 448 €

voor 2 Personen, plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!

Casa Ortensia Primo

customer review

Appartement in Acquaseria

Comomeer, Lombardy, Italië


2 1 1
50 m2

per week van 448 €

voor 2 Personen, plus eventuele extra kosten

Ik vind dat leuk !!