Privé appartementen Acquaseria

Acquaseria Ort Acquaseria Ort Acquaseria Ort

Acquaseria

Acquaseria is het belangrijkste dorp in de gemeente San Siro sinds 2003 en is aan de west kust van het Como meer, dichtbij Menaggio.

Acquaseria is authentiek en ligt aan het Como meer op slechts 5 km ten noorden van Menaggio en 9 km ten zuiden van Dongo. Het dorp licht centraal en dichtbij diverse bezienswaardigheden zoals beroemde villa's waaronder Villa Carlotta in Tremezzo en Villa la Collina in Cadenabbia, een favoriete vakantiebestemming van de voormalige bondskanselier Adenauer.

Net buiten Acquaseria, maar nog steeds in de gemeente San Siro, op een romantische locatie aan het meer, ligt Villa Gaeta. Deze villa is bekend als het decor voor de James Bond film Casino Royal.

In Acquaseria vind je prachtige stranden (kiezel) en een boulevard tot aan Rezzonico. Daarnaast is het dorp ook een ideaal uitgangspunt voor wandelen en mountainbiken.

Het kleine, traditionele dorp Acquaseria ligt direct aan het Como meer en heeft verschillende restaurants en bars. Ook zijn er een aantal kleine winkeltjes en een oude kerk. Voor de grote inkopen moet je naar Menaggio of Dongo gaan.


Favorieten

50€ GEGEVEN + Speciale weekkorting

Boekt u voor 5 dagen of meer, dan ontvangt u van ons een “voucher van 50 euro”, die u bij boeking vóór 29 februari 2024 kunt inwisselen.
En voor reizen tussen 7 april 2024 en 4 mei 2024 met een minimale huurperiode van 7 dagen 10% speciale weekkorting.

Vermeld eenvoudigweg "PROMOCODE 0124" of "10% SPECIALE WEEKKORTING" in het veld "Aanvullende informatie" tijdens het boeken. Wij brengen dan de 50 euro/10% in mindering op uw boekingsbedrag. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Acquaseria » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw