Reizen in Italië met tieners

Ja, dat kan leuk zijn - Reizen in Italië met tieners

Er is geen reden waarom een vakantie in Italië met uw kinderen in de tienerleeftijd niet prettig kan zijn. Tieners kunnen geweldig metgezellen zijn, omdat ze dezelfde geestelijke en lichamelijke capaciteiten als een volwassene. Ouders en kinderen kunnen samen spelen als ze respect voor elkaars belangen en voorkeuren hebben.

Betrek uw tieners bij het kiezen van de bestemming en de activiteiten die tijdens de vakantie worden uitgevoerd. Het boeken van de reis bij elkaar is een manier om te erkennen dat ze niet langer kinderen zijn en dat je hun adviezen serieus nemen. Tegelijkertijd zult u doorgeven aan hen nuttige lessen voor de toekomst.
Het is belangrijk dat de tieners een eigen kamer en eigen badkamer. Zij hebben behoefte aan privacy en onafhankelijkheid. Zij zullen blij om te vertrekken de wetenschap dat ze zullen onafhankelijke accommodaties hebben.

Veel jongeren willen sporten. Doe sport samen. Consolideren van je relatie. U kunt gaan skiën, wandelen, klimmen, kanoën, paardrijden ... Italië, met zijn micro-klimaat en de verscheidenheid aan landschappen is de perfecte plek voor outdoor activiteiten.

Wanneer u reist met tieners denk activiteiten neit vroeg in de ochtend te plannen. Ze moeten veel slapen en zijn niet graag vroeg wakker. Als uw tieners zijn nerveus, omdat ze niet veel slaap hebt gehad, je verliest hun actieve participatie.

Het kan gebeuren dat u een plaats wil bezoeken die uw kinderen niet geïnteresseerd zijn. Plan een dag of een middag uit elkaar. Ze kunnen blijven in het hotel of bij het zwembad, terwijl je gaat zien wat je wilt. Het is leuk om een moment voor jezelf, zowel voor u en voor hen.

Vrienden zijn heel belangrijk op dit leeftijd. Weinig tieners gaan graag op vakantie alleen met hun ouders. Zullen ze de gelegenheid habben om nieuwe vrienden te maken waar je naartoe gaat?
Stel je kind om zijn / haar beste vriend te uitnodigen. Deze oplossing kan de sleutel tot uw vakantie succes. Je reist met twee gelukkige tieners in plaats van een chagrijnig één. Zorg ervoor dat de ouders van haar / zijn vriend mee eens zijn. Alle regels moeten goed worden begrepen voor vertrek. Beslis samen hoeveel geld ze kunnen besteden en een limiet instellen van uren per dag voor mobiele telefoon / PC gebruik.

Reizen met kinderen en jongeren kunnen geweldig zijn. Uw kinderen zijn opgegroeid, kunnen voor zichzelf zorgen en je meer tijd om te doen wat je wilt.
Voor een tiener, reizen naar Italië is een onvergetelijke ervaring. Ze leren meer verantwoordelijk, volwassen en onafhankelijk te zijn.
Er is geen reden waarom het een echt succes niet zal zijn. Klaar om te vertrekken?


plus

The visitors who saw Reizen in Italië met tieners, are also interested in comfortable apartments.

View »