Tips voor het reizen met de auto en met uw hond

Vakantie in Italië met uw hond

Honden zijn grote reisgenoten. Ze houden van het verkennen van nieuwe plaatsen, ze nooit klagen en ze zijn altijd blij als je met hen ben.

Train je hond om autoritten te genieten zo snel mogelijk. Als u een pup heeft, je moet ze meteen vertrouwd maken met de auto. Maak hem gewend an het invoeren en het verlaten van het voertuig. Zit achter het stuur en laat hem nog zitten aan uw kant voor enkele minuten per dag. Begin met korte afstanden en vervolgens geleidelijk verhogen van de lengte van uw autoritten. Het is belangrijk dat de hele ervaring is prettig voor hem. Uw hond zal de auto reis als een bijzonder en leuk moment associëren. De eerste reis zou moeten zijn om naar een leuke bestemming. Ga een bezoek aan een vriend met kinderen, breng de hond naar het park ... Vermijd de dierenarts als een eerste bestemming.
Het proces is vergelijkbaar als je een volwassen hond heb. Het is nooit te laat om uw hond te leren om te reizen met de auto, alleen niet vergeten dat het hem meer tijd zal nemen om aan het te wennen.

Sommige honden niet graag in een auto. Het kan gebeuren dat ze zich erg bang als gevolg van een slechte ervaring in het verleden. Het zal een lange tijd in beslag nemen om de hond te laten wennen aan het voertuig. Maak er altijd een positieve en plezierige ervaring van. De eerste keer blijven geruststellend hem en hem belonen. Doe alles heel langzaam, laat hem wennen aan het zijn in de auto elke dag. Start de motor en laat hem vertrouwd te maken met het lawaai. Tot slot, doe korte reizen geleidelijk verlengen van de reis.
Je hond ziet je houding en je emoties en hij wordt beïnvloed door hen. Altijd blijf kalm en positief tijdens het rijden. Dit zal helpen uw hond goed en veilig tijdens de reis te voelen.

Nu dat Rover wordt gewend om in de auto te riesen, kunt u vertrekken voor uw vakantie. Italië staat voor u klaar!
Terwijl u op reis bent, stop regelmatig om hem te laten bewegen en te doen zijn behoeften. Laat uw hond niet te voeden in minder dan drie uur voor vertrek. Hij kan ziek in de auto, terwijl zijn voedsel verteren. Probeer om uw huisdier comfortabel te voelen tijdens het reizen. Maak hem een hond bed in de auto met een deken en een van zijn speelgoed.
Voor uw hond en de andere passagiers de veiligheid is fundamenteel. Gebruik een goede kooi om uw vierpooten vriend te vervoeren.
Altijd aandacht besteden aan de temperatuur in het voertuig. Hitteberoerte kan fataal zijn. Laat nooit uw hond alleen opgesloten in de auto en vooral niet tijdens een warme dag.

Reist u met uw huisdier moet prettig en plezierig voor jullie beiden zijn. Volg al onze tips en zorg ervoor dat uw hond is goed voorbereid op de lange reis. Hoe beter je de reis te organiseren, hoe beter de vakantie zal zijn voor jullie beiden.
Klaar? Ontdek Italië!


plus

The visitors who saw Tips voor het reizen met de auto en met uw hond, are also interested in comfortable apartments.

View »