Clooney aan het Comomeer

George Clooney brengt zijn vakantie aan het Comomeer in Italië

Italiaanse meren bieden een adembenemend landschap gedurende het hele jaar. De onvergelijkbare charme van het Comomeer in Noord-Italië, betoverd de beroemde Amerikaanse acteur George Clooney. De acteur kocht Villa Oleandra in 2002, een prachtige achttiende-eeuwse villa in Laglio, te zijn zomerverblijf te maken. Clooney heeft een totaal van vier villa's op het gebied van het Comomeer. Sindsdien werd hij een Laglio ereburger en hij heeft ook toegetreden tot de commissie om de oevers te beschermen.

Na Clooney kocht, is Laglio uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen aan het Comomeer. Toeristen proberen om beroemdheden te zien lopen op het terras van Villa Oleandra, tijdens hun veerboot reis rond het meer. Onder George Clooney's gasten zijn Cindy Crawford, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta Jones en Michael Douglas.

George Clooney vierde zijn 54ste verjaardag in zijn villa aan het Comomeer. Het grote feest bijgewoond vele VIP-gasten, die allemaal Villa Oleandra accommodaties en de aangrenzende Villa Margherita degenen bezet.
Om de sterren 'privacy van paparazzi en nieuwsgierige te beschermen, heeft de burgemeester van Laglio een verordening verbiedt mensen te dicht bij Villa Oleandra vernieuwd. Overtreders proberen om de villa te benaderen door meer met boten en motorboten, zullen boetes betalen van 50 tot 500 euro.

Heb je ooit gedacht van het vieren van uw verjaardag tijdens een vakantie in Italië? Zou het niet geweldig zijn? U kunt uw verjaardag als George Clooney vieren en het huren van een villa of een prachtig vakantiehuis aan het Comomeer. Zelfs je kunt veroorloven die luxe en leven een droom vakantie! Je het niet geloven? Controleer onze vakantie huizen beschikbaarheid en speciale aanbiedingen.


plus

The visitors who saw Clooney aan het Comomeer, are also interested in comfortable apartments.

View »