Privé appartementen Stazzona

Stazzona Ort Stazzona Ort Stazzona Ort

Stazzona

Stazzona is een zonnig, landelijk dorp, ongeveer 2 km boven Dongo aan de westoever van het Comomeer. Het dorp heeft een bekend gastronomisch restaurant 'La Trave'. Een ander goed restaurant op loopafstand ligt in Brenzio.

Het dorp Stazzona heeft 600 inwoners en ligt op een mooie berghelling meteen prachtig uitzicht over het Comomeer - op slechts 5 minuten rijden van Dongo. In het kleine dorpje Dongo bij het Comomeer vindt U diverse inkoop-, sport- en uitgaansgelegenheden. Dongo heeft ook een goed aanbod aan restaurants en cafés, levensmiddelenwinkeltjes en een aanlegplaats voor de lijndiest en de vleugelboot. De boulevard tot aan Gravedona is ideaal om te wandelen, joggen of fietsen.

In de direct aan het Comomeer gelegen Dongo en Graveonda vindt U mooie stranden, mogelijkheden tot zeilen, windsurfen etc.

Vanuit Stazzona kunt U ook diverse andere plaatsen aan en rond het Comomeer bezoeken zoals Varenna, Bellagio, Como, Milaan, Lugano, St. Moritz en Campione d'italia.

De omgeving is een ideaal uitgangspunt for mountainbiketochten, bezichtigingen van beroemde villa's of een tocht met de veerboot over het Comomeer naar diverse andere plaatsen.


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Stazzona » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw