Privé appartementen Menaggio

Menaggio Ort Menaggio Ort Menaggio Ort

Menaggio

Het vakantieplaatsje Menaggio is het middelpunt van de westoever van het Comomeer en vormt het Noordelijke eind van de 'Tremezzina' rivièra, die ongeveer 8 km lang is en de belangrijkste attracties van het Comomeer herbergt.

Het dorp heeft een eigen prive-strand met een zwembad en een grote ligweide, een prachtige boulevard, een kleine vissershaven en de pier vanwaar den sneldienst en rondvaartboot vertrekt naar diverse plaatsen rond het Comomeer.

Menaggio ligt op één van de mooiste plekken van het Comomeer, op de plaats waar de hoofdstraat, Via Regina, die langs de westelijke oever van het meer loopt, samen komt met de weg naar het meer van Lugano.

Dankzij de centrale ligging tussen het meer en de bergen is Menaggio een ideaal uitgangspunt voor diverse uitstapjes. Menaggio heeft zo'n 3300 inwoners en bestaat uit het centrum en drie nederzettingen: Loveno, Nobiallo en Croce. Het historische centrum heeft tal van voorbeelden van diverse tijdperken.

Begin 19e eeuw werd Menaggio door de eerste toeristen ontdekt. De eerste grote hotels zijn toen gebouwd aan de oever van het Comomeer, evenals diverse luxe villa's en een wonderschone golfbaan van 18 holes.

De boulevard, vol met bloemen, biedt een prachtig uitzich over het centrale deel van het Comomeer.


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Menaggio » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw