Privé appartementen Cantu

Cantu Ort Cantu Ort Cantu Ort

Cantu

Cantù heeft ongeveer 40 000 inwoners (vanaf 2011) en is gelegen in de Noord-Italiaanse provincie Como, in Lombardije. Het ligt ongeveer 12 kilometer ten zuiden van de provinciale hoofdstad Como in de heuvels van Brianza. De gehele Brianza is bekend om zijn meubelindustrie.

Cantu heeft uitstekende verbindingen met de snelweg A9, afrit Fino Mornasco. Cantu heeft ook een treinstation op de tak lijn Como-Lecco door Rete Ferroviaria Italiana. Ten zuiden van de stad, is er nog een station, Cantù-Cermenate, die op de belangrijkste lijn Chiasso-Milano. Hou het hier voorstedelijke treinen van Trenord S-Bahn Milaan. Cantu is ook bereikbaar met de bus van Como en andere plaatsen in de regio.

Attracties

Naast de schone opgeknapt oude stad met gedeeltelijk autovrije winkelstraten besteedt bijzondere ligging op een heuvel in de wijk Galliano de kerk van San Vincenzo met de bijbehorende doopkapel van San Giovanni. De kerk werd gebouwd in 1007 op een vorige gebouw dat dateert uit de 5e eeuw. In de driebeukige interieur bijzonder waardevolle sijn de resten van fresco's uit de 10e eeuw te zien, wat erop wijst dat er op dat moment was versierd met fresco's het hele interieur van de kerk.


Favorieten

50€ GEGEVEN + Speciale weekkorting

Boekt u voor 5 dagen of meer, dan ontvangt u van ons een “voucher van 50 euro”, die u bij boeking vóór 29 februari 2024 kunt inwisselen.
En voor reizen tussen 7 april 2024 en 4 mei 2024 met een minimale huurperiode van 7 dagen 10% speciale weekkorting.

Vermeld eenvoudigweg "PROMOCODE 0124" of "10% SPECIALE WEEKKORTING" in het veld "Aanvullende informatie" tijdens het boeken. Wij brengen dan de 50 euro/10% in mindering op uw boekingsbedrag. Voor verdere informatie zie Algemene voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Cantu » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw