Privé appartementen Livo

Livo Ort Livo Ort Livo Ort

Livo

Livo is een klein stadje met ongeveer 200 inwoners en is gelegen op het noordelijke deel van het Comomeer (Alto Lario) al op de grens met Zwitserland (gemeente Cama - Graubünden).

Zeer harmonieus en onderscheidende is zijn architectuur - zo dat um de twee jaar moet een zeer succesvolle podium voor de "Levende Kerststal" zijn.

Wie heeft de nieuwsgierigheid naar de smalle straatjes en de oude goed bewaarde grijze stenen huizen te verkennen, zal het gefascineerd blijven met de ontdekking van kleine Salvaged sieraden (bogen, binnenplaatsen, deuren, houten deuren, fresco's) zullen worden beloond.

Livo heeft een parochiekerk in het centrum van het dorp, maar zeer charmant - en niet te missen vanwege de architectuur en fresco's in het interieur - is de oude kerk van San Giacomo Vecchia (15 c.). Deze kerk met aangrenzende begraafplaats is gelegen op ongeveer 1 km buiten de stad, omringd door kastanjebomen op een mooie onverharde weg die leidt naar de vallei van Livo - een frisse, bruisende beek, waar er mooie zwembaden om af te koelen in de zomer en te ontspannen op het afgevlakt door het water stenen blokken of zonnen.

De geschikt voor een wandeling of een mountainbiketocht weg eindigt bij Crotto Dangri (een soort van rock kelder) waar u typische gerechten of worst en kaas producten kunt eten.

Elk woensdagochtend in Livo is een kleine markt met verse producten. Voor de dagelijkse behoeften, er is een moeder en pop winkel; Bovendien, in de buurt van een koele stroom, een pizzeria / trattoria met 2 eetzalen en buitenruimtes.

Sommige buslijnen verbinden dagelijkse Livo met Gravedona.

Livo is een ideale uitvalsbasis voor wandelen, mountainbiken en de spectaculaire Val di Bares (een bekend doelwit voor canyoning).


Favorieten

Boek nu veilig uw vakantie!
Gratis omboeken of annuleren als er een officieel inreisverbod geldt voor Italië. Voor meer informatie zie voorwaarden.

Gevonden 0 objecten: Lombardy, Livo » Reset alle invoer

Geen vakantiehuizen gevonden

Geen resultaten voor uw zoekcriteria / de door u geselecteerde aankomstdatum. Als alternatief bieden we de volgende vakantiehuizen aan die slechts aan een deel van uw zoekcriteria voldoen.

« Ga terug en probeer het opnieuw